GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Έκαναν σεξ στις κερκίδες στη διάρκεια του αγώνα!

Λίγο που ο αγώνας ήταν βαρετός, λίγο που δεν μπορούσε να αντισταθεί στην σύντροφο του, και δεν άργησε να γίνει το κακό. Η αγαπημένη του ο...

Λίγο που ο αγώνας ήταν βαρετός, λίγο που δεν μπορούσε να αντισταθεί στην σύντροφο του, και δεν άργησε να γίνει το κακό. Η αγαπημένη του ομάδα δεν έβαζε γκολ στον αγώνα Χόφενχαϊμ-Μπάγερν και πιθανότατα γι' αυτό ένας οπαδός των Βαυαρών που καθόταν στις εξέδρας αποφάσισε να ...σκοράρει!
Κατέβασε το παντελόνι του στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, κατέβασε και το παντελόνι της φίλης του και έβαλε το πολυπόθητο "γκολ" σε ένα ματς που οι παίκτες της Μπάγερν δεν βρήκαν στόχο (τελικό αποτέλεσμα 0-0).
"Δεν είχαν καθόλου αναστολές", περιγράφει στην 'Bild' ένας αυτόπτης μάρτυρας για να συνεχίσει να εξιστορεί: "Οι φίλαθλοι γύρω τους δεν ενοχλήθηκαν. Δεν άργησαν όμως να γίνουν αντιληπτοί από τους υπάλληλους ασφαλείας οι οποίοι τους ζήτησαν να σταματήσουν.
Πράγματι διέκοψαν την σεξουαλική πράξη, αλλά στο ημίχρονο πήγαν να ξανακάνουν σεξ. Τελικά έφυγαν από το γήπεδο, αφού οι σεκιούριτι τους είπαν ότι αν δεν σταματούσαν θα έπρεπε να συλληφθούν για προσβολής της δημοσίας αιδούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση