GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετέφεραν "αγνώστου προελεύσεως άσπρη σκόνη" στο λιμάνι της Σούδας

Μετέφεραν "αγνώστου προελεύσεως άσπρη σκόνη" ανάμεσα σε συσκευασίες με ναρκωτικά, δύο άτομα που συνελήφθησαν τις πρώτες πρ...


Μετέφεραν "αγνώστου προελεύσεως άσπρη σκόνη" ανάμεσα σε συσκευασίες με ναρκωτικά, δύο άτομα που συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα ένας 21χρονος και ένας 46χρονος άντρας, άρτι αφιχθέντες από το Λιμάνι του Πειραιά, συνελήφθησαν από προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, διότι σε έλεγχους που διενεργήθηκαν και κατόπιν ενδείξεων αστυνομικού σκύλου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, βρέθηκαν να κατέχουν ο πρώτος, μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 8,8 γραμμαρίων και ο δεύτερος, δύο νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 51,35 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό τρίφτη και δύο κάψουλες κίτρινου χρώματος με ποσότητα άγνωστης άσπρης σκόνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, ο μεταλλικός τρίφτης και οι δύο κάψουλες.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση