GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλητικό τηλεφώνημα καθυστέρησε τον πρώτο γάμο ομοφυλοφίλων στη Γαλλία

Δεν σταματούν να συναντούν εμπόδια οι Μπρουνό Μπουαλό και Βενσάν Οτέν που έγιναν το πρώτο ζευγάρι ομοφυλοφίλων που παντρεύεται στη Γ...


Δεν σταματούν να συναντούν εμπόδια οι Μπρουνό Μπουαλό και Βενσάν Οτέν που έγιναν το πρώτο ζευγάρι ομοφυλοφίλων που παντρεύεται στη Γαλλία, καθώς ο γάμος τους καθυστέρησε κατά μια ώρα έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα στο δημαρχείο του Μονπελιέ.
 Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), ωστόσο, το τηλεφώνημα για βόμβα στο δημαρχείο σκόρπισε αναστάτωση με τη γαλλική αστυνομία να διατάζει την εκκένωση του χώρου. Μετά από έρευνα που έγινε στο χώρο ο κόσμος μπήκε και πάλι στην αίθουσα για να τελεστεί οριστικά ο γάμος. Το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος δεν έγινε γνωστό, αλλά πιθανόν να επρόκειτο για απειλή έκρηξης βόμβας.
Η ένωση του 30χρονου Μπουαλό και του 40χρονου Οτέν μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ την τελετή παρακολούθησαν τουλάχιστον 230 δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο υπό το… άγρυπνο βλέμμα 50 αστυνομικών.

1 σχόλιο

  1. Αντε και καλους απογονους ανωμαλαρες...

    Σαπιζει και βρωμοκοπαει αποσυνθεση και βοθρο όλη η Ευρωπη μαλλον ο κοσμος λιγοι άπληστοι μπασταρδοι με μυαλα απο σκατα που εχουν στα χερια τους το σαπιο οικονομικό συστημα του κόσμου αλλοτριωνουν και εκφυλιζουν την ανθρωποτητα και την οδηγουν μεσα στα σκατα και την δυσωδια. Εξωγηινοι τερατα υπερηρωες νεραιδες γοργονες ξωτικα διαβολοι τριβολοι και λογης μαλακια που τους εχρχεται στο αρρωστο μυαλο τους βγαινει στο προσκηνιο για να αποτελεσει ακομα ενα οπλο στον φοβο και στον πανικο που εχουν σπειρει με την τεχνητη χρηση χρεους σε ολο τον κοσμο με σκοπο την επικρατηση τους.
    Στον θιασο συμμετεχουν μαριονετες πολιτικοί τενεκεδες τυχοδιωκτες ανωμαλοι πουσταρες ξεφτιλισμενοι καθαρματα και καθε λογης αποβρασμα για την τελικη επικρατηση τους και τον πληρη ελεγχο του πλανητη σε αυτες τις κοπριες.
    Το δυστυχημα ειναι οτι ακομα οι λαοι καθονται και τους κοιτανε αντι να τους εχουν ξεσκισει, θα ερθει όμως και αυτο τα χαρτια τους τα παιξανε και τα παιζουν ολα ειναι οι λιγοι βρωμιαρηδες απεναντι στην ανθρωποτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση