GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούλιαξε το Μονπελιέ από τηλεοράσεις και ρεπόρτερ για τον πρώτο γκέι γάμο της Γαλλίας [εικόνες]

Το CNN και το Al Jazzera English για τις ΗΠΑ, ο Guardian και το BBC για τους Βρετανούς, η TV2 για τη Δανία, η TV Rossia και η Stampa...

Το CNN και το Al Jazzera English για τις ΗΠΑ, ο Guardian και το BBC για τους Βρετανούς, η TV2 για τη Δανία, η TV Rossia και η Stampa για την Ιταλία, το ZDF για τη Γερμανία, η Tribune de Genève για την Ελβετία ακόμη και το Chunichi Shimbun για την Ιαπωνία, όλα αυτά τα μεγαθήρια ΜΜΕ έστειλαν σήμερα ανταποκριτές στο Μονπελιέ της Γαλλίας για τον πρώτο γάμο γκέι της χώρας. Μπορεί χιλιάδες Γάλλοι να διαδήλωσαν την Κυριακή στο Παρίσι κατά των γκέι γάμων, όμως ο πρώτος γάμος μεταξύ ατόμων ίδιου φύλου αναμένεται να γίνει πραγματικότητα σήμερα.
Ο Βενσάν Οτέν, 40 ετών, και ο Μπρουνό Μπουαλό, 30 ετών, παντρεύονται το απόγευμα στο δημαρχείο του Μονπελιέ. Αγαπιόμαστε, θα παντρευτούμε, αυτό είναι όλο» δήλωσαν οι δύο άνδρες στην εφημερίδα Le Monde.
 «Η διάκριση των φύλων στο γάμο ισχύει εδώ και 209 χρόνια και σήμερα καταρρέει οριστικά αναγνωρίζοντας τους ομοφυλόφιλους σαν ισότιμους πολίτες της Γαλλικής δημοκρατίας επιτρέποντάς τους τον γάμο και την υιοθεσία παιδιών» γράφει το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση