GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφώνησαν σε κοινή πρόταση νόμου για το αντιρατσιστικό ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ...

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με ηγετικά στελέχη ...

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, και συζήτησαν όλες τις εξελίξεις για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, μετά την άρνηση της ΝΔ να μην συμφωνήσει σε νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.
Οι κ.κ. Κουβέλης και Βενιζέλος συμφώνησαν να αναλάβουν κοινή νομοθετική πρωτοβουλία, με βάση το σχέδιο που έχει ετοιμάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.
Νωρίτερα, σε συνεδρίαση της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ, τα ηγετικά στελέχη του κόμματος ενημερώθηκαν για το τι διαμείφθηκε ανάμεσα στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου και στο πού εστιάζονται οι διαφωνίες της ΝΔ, όπως τις διατύπωσε ο Αντώνης Σαμαράς, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση