GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλογές για μοναδικές εμφανίσεις

Χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει και η οποία τελειοποιείται συνεχώς από το 1895, η επωνυμία Swarovski αποτελεί συνώνυμο της δεξιοτεχν...

Χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει και η οποία τελειοποιείται συνεχώς από το 1895, η επωνυμία Swarovski αποτελεί συνώνυμο της δεξιοτεχνίας, της ακρίβειας και της καινοτομίας. Οι συλλογές της Swarovski, είτε δημιουργούν τάσεις στη μόδα είτε είναι διαχρονικές, τονίζουν τη φυσική ομορφιά της σύγχρονης γυναίκας και αναδεικνύουν τα καλύτερα στοιχεία της. Μια μεγάλη γκάμα ευκολοφόρετων κοσμημάτων και αξεσουάρ υπογραμμίζει το στυλ της και χαρίζει λάμψη, μια πινελιά πολυτέλειας και προσωπικότητα στην εμφάνισή της. Για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2013/14, η Nathalie Colin έχει σχεδιάσει μια συλλογή που ονομάζεται «Secret Treasures» και φέρνει στο νου τα ταξίδια. Αυτή η συλλογή, εμπνευσμένη από τον Δρόμο του Μεταξιού, έχει ως πυρήνα της τέσσερις θρυλικές τοποθεσίες, κάθε μία από τις οποίες διαθέτει πολύτιμη παράδοση και ομορφιά. Από την Κίνα έως τα Ιμαλάια και από την Ινδία έως τη Βενετία, η συλλογή «Secret Treasures» χρησιμοποιεί εμβληματικά στοιχεία, επαναπροσδιορίζοντάς τα με έναν επιδέξιο συνδυασμό μοντέρνου και εκλεπτυσμένου στυλ.
«Επηρεάστηκα έντονα από τα ταξίδια μου στην Ασία, στην Κίνα, στα Ιμαλάια και στην Ινδία και υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση που με συνδέει με τις πηγές έμπνευσης για αυτήν τη συλλογή. Θαυμάζω πραγματικά την ειδική σε θέματα ανατολικών λαών, εξερευνήτρια, συγγραφέα και λάτρη της περιπέτειας Alexandra David-Néel, και φαντάστηκα ένα ταξίδι σαν το δικό της στη σύγχρονη εποχή, διασχίζοντας ηπείρους και βουνά» εξηγεί η Διευθύντρια Δημιουργικού Nathalie Colin. Η Swarovski αποδεικνύει τις άριστες γνώσεις της στις τεχνικές δημιουργίας κοσμημάτων και κοπής κρυστάλλων. Δεσίματα, Pointiage®, κρύσταλλα pavé, τεχνικές με χάντρες και κεντήματα αναδεικνύονται με κρύσταλλα αποκλειστικής κοπής, στοιχεία Crystal Mesh και Crystal Rock που χαρίζουν εκθαμβωτική λάμψη στο κρύσταλλο, αποκαλύπτοντας έναν ιδανικό συνδυασμό ιστορίας και καινοτομίας. Από την Κίνα, η Swarovski δανείστηκε τον συμβολισμό του γιν και του γιανγκ, που απεικονίζεται στο θέμα Stone. Πολυτελές και μοντέρνο, αυτό το κομμάτι διαθέτει αισθησιακές καμπύλες που παίρνουν την εκτυφλωτική τους λάμψη από τα κρύσταλλα pavé. Εμπνευσμένη από τα τελειώματα των κινεζικών κουστουμιών, η σειρά Velour εκπλήσσει με την ευκαμψία της. Το υλικό βάσης από μικροΐνες, με χρωματικές διαβαθμίσεις σε μαύρο και λευκό, είναι κεντημένο με κρύσταλλα, ενώ στο κέντρο δεσπόζει ένα μεγάλο πολυεδρικό κρύσταλλο. Τα ασορτί υπερμεγέθη σκουλαρίκια αποτελούν βασική τάση στα κοσμήματα αυτής της σεζόν.
Η αρμονική και θηλυκή γραμμή τους φωτίζει το πρόσωπο με μια σκοτεινή και σαγηνευτική γοητεία. Το μεγαλείο της φύσης είναι έντονα αισθητό στα Ιμαλάια. Οροσειρές, δάση και παγετώνες αφήνουν το ορυκτό αποτύπωμά τους σε δημιουργίες με οργανικές γραμμές, εξαιρετικό παράδειγμα των οποίων αποτελεί η σειρά Vita. Το περίγραμμα του κεντρικού κρυστάλλου, σε κοπή cabochon, αναδεικνύεται από μικρά κρύσταλλα ασορτί αποχρώσεων, που έχουν τοποθετηθεί στο χέρι με την αποκλειστική τεχνική Pointiage®. Η σειρά Vita κινείται σε ψυχρούς χειμωνιάτικους τόνους και ταιριάζει σε πολλές και ποικίλες εμφανίσεις, από τις ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες έως τις κλασικές. Πληθώρα χρωμάτων, μετάξι με χίλιες και μία αντανακλάσεις, ο πλούτος του χρυσού και ο θαυμασμός που προκαλούν οι πολύτιμου λίθοι: η επιρροή της Ινδίας αφήνει το στίγμα της σε διακοσμητικά και πληθωρικά στοιχεία. Προσκαλώντας την ταλαντούχα Shourouk να σχεδιάσει μερικά κομμάτια για τη συλλογή, η Nathalie Colin ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με τον κόσμο της μόδας. Η Shourouk γνωρίζει την εταιρεία, καθώς στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει κρύσταλλα και για τις δικές της δημιουργίες, ενώ τώρα σχεδίασε το Swarovski by Shourouk, ένα επιβλητικό κολιέ, που είναι, ωστόσο, εύκαμπτο καθώς είναι δεμένο σε κορδόνι.
Αυτό τ ο κολιέ σε στυλ « bib» μ ε κεντημένα κρύσταλλα προσδίδει κομψότητα σε κάθε σύνολο, πρωινό ή βραδινό. Η βενετσιάνικη έμπνευση ρίχνει ένα πέπλο μπαρόκ μυστηρίου σε αυτά τα ιδιαίτερα φινετσάτα κομμάτια, τα οποία φέρνουν στον νου μεγαλοπρεπή παλάτια και χρώματα που χάνονται στην ομίχλη. Το μεγάλο βραχιόλι «χειροπέδα» Venetie αποπνέει πολυτέλεια, χάρη στην επιμετάλλωση από ροζ χρυσό και την πλούσια διακόσμησή του, που αποτελείται από ένα μπλε κρύσταλλο cabochon, πέρλες και κρύσταλλα κοπής baguette. Με περιπλεγμένες αλυσίδες από μαύρο PVD, το βραχιόλι «χειροπέδα» Vermeil αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της φαντασμαγορικής πλευράς της Βενετίας και στολίζει τον καρπό με μια μοντέρνα δαντέλα με έντονες, δυναμικές γραμμές. Στο κέντρο, ένα μεγάλο cabochon κλέβει την παράσταση, εξολοκλήρου καλυμμένο με κρύσταλλα που έχουν τοποθετηθεί με το χέρι, ενώ άλλες κρυστάλλινες λεπτομέρειες προσθέτουν μια κομψή χρυσαφί πινελιά. Η συλλογή «Secret Treasures» προσφέρει ποικιλία επιλογών, που ξεκινούν από την απλότητα και φτάνουν ως την πληθωρικότητα, οι οποίες δίνουν στις γυναίκες τη δυνατότητα να κάνουν πολλούς συνδυασμούς με τα αξεσουάρ τους, είτε πρόκειται για μια ειδική περίσταση είτε για μια καθημερινή εμφάνιση. Ζούμε σε μια εποχή στην οποία η προσαρμοστικότητα παίζει κεντρικό ρόλο. Επομένως, τα αξεσουάρ πρέπει να προσαρμόζονται σε περισσότερα στυλ.
Αυτή είναι η αρχή που μας κατευθύνει όταν σχεδιάζουμε κοσμήματα και αξεσουάρ που θα συνοδεύουν τις γυναίκες στην καθημερινότητά τους» σχολιάζει η Nathalie Colin. Με μια χειμωνιάτικη παλέτα, που τη «ζεσταίνουν» οι ανταύγειες εκλεπτυσμένων χρωμάτων, η συλλογή αποτελεί επιβεβαίωση της μεγάλης δέσμευσης της Swarovski όσον αφορά την ακρίβεια, τον επαναπροσδιορισμό, το σύγχρονο στυλ και το εκλεπτυσμένο σχέδιο. Stone Μενταγιόν διπλής όψης, με τη μία πλευρά με κρύσταλλα pavé και την άλλη πλευρά με επιμετάλλωση ροδίου. Velour Μενταγιόν με μεγάλο κεντρικό πολυεδρικό κρύσταλλο, που περιβάλλεται από μεταλλική αλυσίδα επάνω σε αλυσίδα από μικροΐνες, κεντημένη με κρύσταλλα. Vita Μενταγιόν με κεντρικό κρύσταλλο κοπής cabochon, που περιβάλλεται από μικρά κρύσταλλα ασορτί αποχρώσεων, τοποθετημένα με την τεχνική Pointiage®. Swarovski by Shourouk Κολιέ με πολύχρωμα κρύσταλλα, που κρέμονται από μαύρο σατέν κορδόνι. Venetie Φαρδύ βραχιόλι «χειροπέδα» με επικάλυψη ροζ χρυσού, που διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό πολυεδρικό κρύσταλλο σε οβάλ σχήμα, καθώς και κρύσταλλα κοπής baguette και σε σχήμα αχλαδιού. Vermeil Μεγάλο βραχιόλι «χειροπέδα» με περιπλεγμένες αλυσίδες σε μαύρο PVD, που διαθέτει ένα cabochon καλυμμένο με κρύσταλλα που έχουν τοποθετηθεί με το χέρι.


Stone



Μενταγιόν διπλής όψης, με τη μία πλευρά με κρύσταλλα pavé και την άλλη πλευρά με επιμετάλλωση ροδίου.


Velour



Μενταγιόν με μεγάλο κεντρικό πολυεδρικό κρύσταλλο, που περιβάλλεται από μεταλλική αλυσίδα επάνω σε αλυσίδα από μικροΐνες, κεντημένη με κρύσταλλα.


Vita


Μενταγιόν με κεντρικό κρύσταλλο κοπής cabochon, που περιβάλλεται από μικρά κρύσταλλα ασορτί αποχρώσεων, τοποθετημένα με την τεχνική Pointiage®.


Swarovski by Shourouk



Κολιέ με πολύχρωμα κρύσταλλα, που κρέμονται από μαύρο σατέν κορδόνι.


Venetie


Φαρδύ βραχιόλι «χειροπέδα» με επικάλυψη ροζ χρυσού, που διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό πολυεδρικό κρύσταλλο σε οβάλ σχήμα, καθώς και κρύσταλλα κοπής baguette και σε σχήμα αχλαδιού.


Vermeil


Μεγάλο βραχιόλι «χειροπέδα» με περιπλεγμένες αλυσίδες σε μαύρο PVD, που διαθέτει ένα cabochon καλυμμένο με κρύσταλλα που έχουν τοποθετηθεί με το χέρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση