GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι είναι πλέον οι τέσσερις Φιλιππινέζοι κυανόκρανοι που είχαν απαχθεί από σύρους αντάρτες

Τέσσερις Φιλιππινέζοι κυανόκρανοι που είχαν απαχθεί την περασμένη εβδομάδα από Σύρους αντάρτες από φυλάκιο στα υψίπεδα του Γκολάν αφέθη...

Τέσσερις Φιλιππινέζοι κυανόκρανοι που είχαν απαχθεί την περασμένη εβδομάδα από Σύρους αντάρτες από φυλάκιο στα υψίπεδα του Γκολάν αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του στρατού των ...
Φιλιππινών, επιβεβαιώνοντας σχετική πληροφορία του τηλεοπτικού δικτύου Αλ Τζαζίρα.

«Αφέθηκαν ελεύθεροι και παραδόθηκαν στον διοικητή του φιλιππινέζικου τάγματος στα υψίπεδα του Γκολάν», ανακοίνωσε ο στρατηγός Ντομίνγκο Τουταάν.

Οι στρατιώτες, που ανήκουν στη δύναμη του ΟΗΕ στο Γκολάν (FNUOD) είναι καλά στην υγεία τους «όμως η διαδικασία απαιτεί να περάσουν από ψυχολογική και κλινική εξέταση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Νωρίτερα και η αγγλική υπηρεσία του αραβόφωνου τηλεοπτικού δικτύου Αλ Τζαζίρα είχε μεταδώσει, επικαλούμενη τον Φιλιππινέζο ΥΠΕΞ 'Αλφρεντ ντε Ροζάριο, πως οι τέσσερις κυανόκρανοί απελευθερώθηκαν και «μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ».

Οι τέσσερις Φιλιππινέζοι οπλίτες αιχμαλωτίσθηκαν ενώ περιπολούσαν στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ισραήλ και Συρίας, κοντά στην κοινότητα αλ Τζάμλαχ, έπειτα από την απαγωγή 21 παρατηρητών, επίσης Φιλιππινέζων, πριν δύο μήνες.

express.gr

1 σχόλιο

  1. Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘ' ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ :

    1) ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΩΣΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΗ ( ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΧΥΝΕΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΜΗΜΑ ΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ = ΣΧΟΛΕΙΑ ). ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 3cm.

    2) ΑΠΑΣΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΩΣΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΝ ΤΩΝ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΟΥΣΤΑ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΠΟΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΜΑΝΔΥΛΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΡΥΘΡΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩΣΙ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.ΑΝΤΙ ΜΑΝΔΥΛΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ "ΦΑΝΤΑΡΙΝΕΣ"

    3) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΝΑ ΑΔΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΣΜΑΤΑ :
    " ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΑ ΦΟΥΣΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ..."
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΑΔΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ :
    " ΕΙΜΑΙ ΦΙΝΟ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ..."

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΠΑΣ ΤΙΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΗΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ( ΔΙΑΛΕΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕΝ, ΥΠΑΡΚΤΑ ΔΕ ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΩΣΤΕ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΑΕΔ ( ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ) Ή ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ή ΤΟ ΚΟΓΚΌ Ή ΑΛΛΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ Ή ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 5ΜΗΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.

    ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΝΑ ΕΤΟΣ, ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩΣΙ ΤΑΣ ΚΑΛΛΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ !

    υ.γ. ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4000 ΠΕΡΙ ΤΕΝΤΥΜΠΟΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ 30ΜΗΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ "ΡΕΜΑΛΙΩΝ" ΚΑΙ "ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΝΕΥΣΤΙ 50 ΤΟΜΟΥΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση