GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφυγή κατέθεσε ο Δώνης - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι όροι του συμβολαίου του

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο Γιώργος Δώνης, η οποία θα εκδικαστεί την επόμενη Δευτέρα (20/05), εκτός αν ζητήσει αναβολή η...

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο Γιώργος Δώνης, η οποία θα εκδικαστεί την επόμενη Δευτέρα (20/05), εκτός αν ζητήσει αναβολή η πρώην ομάδα του.
Ο Έλληνας τεχνικός αξιώνει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου που είχε ισχύ μέχρι το 2014, καθώς και αποζημίωση για ηθική βλάβη και δυσφήμιση.
Αναλυτικά οι σχετικοί όροι του συμβολαίου, σύμφωνα με το contra, αναφέρουν τα εξής:
α) Αν η καταγγελία γίνει μέχρι και 10 μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει ως αποζημίωση το σύνολο των ποσών που έπρεπε να καταβληθούν σύμφωνα με την παρούσα μέχρι 31/05/2013 και επιπλέον το ποσό των 200.000 ευρώ καθαρά.
β) Αν η καταγγελία γίνει από την 11η μέρα μετά τον τελευταίο αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 κι έπειτα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει ως αποζημίωση το σύνολο των ποσών που έπρεπε να καταβληθούν σύμφωνα με την παρούσα μέχρι τη λήξη της ήτοι μέχρι 31/05/2014.
Το άρθρο 5.2 τροποποιείται ως εξής: "Σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγείλει την παρούσα για σπουδαίο λόγο ή από υπαιτιότητα του προπονητή δεν οφείλε σ' αυτόν οποιοδήποτε άλλο ποσό ως αποζημίωση πέρα από τα δεδουλευμένα. Ειδικά προβλέπεται ότι σπουδαίο λόγο, πέρα των γενικά αποδεκτά ως τέτοιων, συνιστούν ενδεικτικά η περίπτωση που εξαιτίας ιατρικών λόγων ο προπονητής δεν μπορεί να παρέχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις υπηρεσίες του για περίοδο μεγαλύτερη των τεσσάρων εβδομάδων, η ποινική ή πειθαρχική δίωξη για υποθέσεις ντόπινγκ ή στημένων αγώνων, η ποινική του καταδίκη με τελεσίδικη απόφαση σε ποινή άνω του ενός έτους για αδίκημα από τα προβλεπόμενα στο άρθρο 3 του Ν. 2723/ 1999 , η ανάκληση της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος του προπονητή κλπ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση