GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Σ. Ξουλίδου για την αναστολή απεργίας των καθηγητών

«Ο φόβος και ο μνημονιακός συνδικαλισμός νίκησαν τελικά και κατέλυσαν την έννοια της δημοκρατίας στα συνδικάτα. Αυτό που διαδραματί...


«Ο φόβος και ο μνημονιακός συνδικαλισμός νίκησαν τελικά και κατέλυσαν την έννοια της δημοκρατίας στα συνδικάτα. Αυτό που διαδραματίστηκε σήμερα τα χαράματα λέγεται... «Συνδικαλιστικό Πραξικόπημα».
Για άλλη μια φορά η ΠΑΣΚΕ, η ΔΑΚΕ και η Αυτόνομη Παρέμβαση, έθεσαν θέμα αναστολής της απεργίας και πρόδωσαν τον αγώνα των χιλιάδων καθηγητών.
Νικητής δεν είναι τελικά η γαλήνη των μαθητών και των γονέων, αλλά όλοι όσοι μέρες τώρα παρουσίαζαν τους καθηγητές «κακούς», και έδωσαν την ευκαιρία στην τρικομματική κυβέρνηση να βρει παραταξιακό ισοδύναμο στην ΟΛΜΕ.
Η μάχη δεν είναι συντεχνιακή είναι πολιτική. Απεύχομαι τη συνέχεια για τους αγώνες και άλλων εργαζομένων, οι οποίοι υπό το κράτος του εκφοβισμού, που δεν αρμόζει σε μια δημοκρατία, θα απεμπολούν αμαχητί τα εργασιακά τους δικαιώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση