GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ακαδημαϊκός ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος

Τον καθηγητή του ΕΜΠ και υποψήφιο βουλευτή Μίμη Κουρή προτείνει ως υποψήφιο για το Δήμο Ζακύνθου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκει...

Τον καθηγητή του ΕΜΠ και υποψήφιο βουλευτή Μίμη Κουρή προτείνει ως υποψήφιο για το Δήμο Ζακύνθου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον πρώτο επίσημο υποψήφιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, θα γίνει προσπάθεια να ηγηθεί«ενός ευρύτατου δημοκρατικού και ριζοσπαστικού ψηφοδελτίου».
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για τη στελέχωσης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Ζάκυνθο με πολλά στελέχη της Κεντροαριστεράς.

Βιογραφικό
Ο Δημήτριος Μαρίνος – Κουρής γεννήθηκε την 1ηΜαρτίου 1946 στην Ζάκυνθο και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά είναι καθηγητής στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με υπερτριακονταπενταετή υπηρεσία. Διευθυντής του Εργαστηρίου Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών (Laboratory of Process Analysis and Design) από το 1988 μέχρι σήμερα. Έχει διατελέσει Διευθυντής του Τομέα ΙΙ (Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών και Συστημάτων) το χρονικό διάστημα 1991-1993, και Πρόεδρος της Σχολής Χημικών Μηχανικών από το 1998 έως το 2002.

1 σχόλιο

  1. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΕΜΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση