GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δασκάλα σε μαθητή με μπλούζα Μπερλουσκόνι: "Να πάτε να πνιγείτε. Θα σας σκότωνα και τους δύο!"

Πρώτο θέμα στην Ιταλία είναι η ιστορία μιας καθηγήτριας, η οποία υποχρέωσε έναν μαθητή της να βγάλει το μπλουζάκι που φορούσε με το πρόσω...

Πρώτο θέμα στην Ιταλία είναι η ιστορία μιας καθηγήτριας, η οποία υποχρέωσε έναν μαθητή της να βγάλει το μπλουζάκι που φορούσε με το πρόσωπο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και να το φορέσει ανάποδα ώστε να μη φαίνεται ο Ιταλός πολιτικός.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η καθηγήτρια, στην Καζέρτα της Καμπανίας, μόλις είδε το μπλουζάκι επέπληξε τον μαθητή και του ζήτησε να το φορέσει ανάποδα.
Στη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του μαθητή στις αστυνομικές αρχές αναφέρεται ότι η καθηγήτρια είπε στον 16χρονο μαθητή: «Να πάτε να πνιγείτε, κι εσύ κι ο Μπερλουσκόνι» και «Θα σας σκότωνα και τους δύο».
Ο διευθυντής του σχολείου διαβεβαίωσε την εφημερίδα Ιλ Τζορνάλε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στην καθηγήτρια για τη συμπεριφορά της. Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι το παιδί υπέστη ψυχολογικά τραύματα και θέλει να αλλάξει σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση