GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετική εισήγηση Σπαλέτι για Αρσάβιν

Έγινε γνωστός φορώντας τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις του έδωσαν την ευκαιρία να μεταγραφεί στ...


Έγινε γνωστός φορώντας τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις του έδωσαν την ευκαιρία να μεταγραφεί στην Άρσεναλ, όπου, όμως, δεν κατάφερε να καθιερωθεί και να πείσει για την αξία του.
Ο Αντρέι Αρσάβιν, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρωσικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι κοντά στην επιστροφή του στο ρωσικό πρωτάθλημα. Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Ζενίτ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, η διοίκηση του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον Αρσάβιν, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
Ο Ιταλός τεχνικός εκτιμά πολύ τις ικανότητες του Ρώσου διεθνούς και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, στην προσπάθεια ενίσχυσης που κάνει η ομάδα του προκειμένου να επανέλθει στην κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος. Αυτό που μένει είναι να εξακριβωθούν οι απαιτήσεις του Αρσάβιν, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει συμβόλαιο με αρκετά υψηλές ετήσιες αποδοχές. Να σημειωθεί πως ο Ρώσος επιθετικός έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες των ΗΠΑ, τις οποίες και εξετάζει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση