GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιλιάδες διαδηλωτές σε συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά στη Γαλλία

Χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν σε πορείες για την Πρωτομαγιά στη Γαλλία καταδικάζοντας... τα μέτρα λιτότητας και ζητώντας από τον πρόε...

Χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν σε πορείες για την Πρωτομαγιά στη Γαλλία καταδικάζοντας... τα μέτρα λιτότητας και ζητώντας από τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ν' αλλάξει πορεία.

Πορεία στο Παρίσι με την ευκαιρία του εορτασμού της Πρωτομαγιάς πραγματοποίησαν επίσης χιλιάδες οπαδοί του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου. Επικεφαλής της πορείας ήταν η πρόεδρός τους Μαρίν Λε Πεν, η οποία ισχυροποιεί τη θέση της στις δημοσκοπήσεις εν μέσω επιδείνωσης της οικονομικής κρίσης και της πτώσης της δημοτικότητας της κυβέρνησης.

Όπως κάθε Πρωτομαγιά, οι συμμετέχοντες στην πορεία κατέθεσαν στεφάνι μπροστά από άγαλμα της Ιωάννα της Λωραίνης, σύμβολο υπερηφάνειας για την ακροδεξιά επειδή οδήγησε τις γαλλικές δυνάμεις στη νίκη κατά των Αγγλων τον 15ο αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση