GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή ο Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή θα βρεθεί την Τετάρτη, για να απολογηθεί, ο 35χρονος Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, που συν...

Ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή θα βρεθεί την Τετάρτη, για να απολογηθεί, ο 35χρονος Αλβανός, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, που συνελήφθη χθες μετά την ληστεία σε...
σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι. Ο Αλβανός στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης έριξε στους αστυνομικούς δυο χειροβομβίδες, οι οποίες ευτυχώς δεν εξερράγησαν.

Ο 35χρονος Ερμάλ Λίτα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακεκριμένη οπλοκατοχή και απόδραση.
Ο εισαγγελέας άσκησε επίσης σε βάρος του συνεργού του συλληφθέντα, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, ποινική δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.
Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του και παραμένει υπό κράτηση.
Χθες, γύρω στις 16.15, ο Αλβανός λήστεψε σουπερ –μάρκετ στο Περιστέρι. Λίγο μετά τη ληστεία ο δράστης εντοπίστηκε πεζός από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης πέταξε εναντίον τους δυο χειροβομβίδες, οι οποίες ευτυχώς δεν εξερράγησαν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν σε μικρή απόσταση. Κατά την έρευνα βρέθηκαν επάνω του και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δυο γεμιστήρες και μια ακόμη χειροβομβίδα.
Ο δράστης είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που καταζητούνται μετά την αιματηρή καταδίωξη στα Ίσθμια Κορινθίας, κατά την οποία σκοτώθηκε η 25χρονη Κατερίνα Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση