GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Λιανός: Με την εντυπωσιακή σύζυγό του στην ανθοκομική έκθεση της Βάρκιζας!

Το φθινόπωρο θα υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους ο 36χρονος τραγουδιστής-παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και η 29χρονη σύζυγός του, που διανύε...


Το φθινόπωρο θα υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους ο 36χρονος τραγουδιστής-παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και η 29χρονη σύζυγός του, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Η Ανθή, όπως και την πρώτη φορά, θα γεννήσει με καισαρική τομή. Σύμφωνα με το γιατρό της, ο γιος τους θα γεννηθεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου ενώ δεν αποκλείεται η ημερομηνία να είναι κοντά στα γενέθλια της κόρης τους Αρυάνας, στις 24 Σεπτεμβρίου», αποκαλύπτει στο "ΟΚ!" πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, την Κυριακή 12 Μαΐου, ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε το Γιώργο Λιανό και την Ανθή Ανδροτσάκη μαζί με την 20 μηνών Αρυάνα κατά την περιήγησή τους στην κεντρική πλατεία της Βάρκιζας, με αφορμή την 28η Γιορτή Λουλουδιών που διοργανώνει ο δήμος της περιοχής.

«Μάλιστα ο Γιώργος βοήθησε την κόρη του να διαλέξει λουλούδια για τη μητέρα της. Στην Αρυάνα άρεσαν τα κόκκινα τριαντάφυλλα και οι μοβ ορχιδέες που όταν τα πρόσφερε στην Ανθή εκείνη συγκινημένη της χάρισε μια μεγάλη αγκαλιά», καταλήγει η ίδια πηγή.
www.markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση