GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Μουσείων!

Η 18η Μαΐου έχει οριστεί από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων. Τα μουσεία γιορτάζουν τη διεθνή τους αν...


Η 18η Μαΐου έχει οριστεί από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων. Τα μουσεία γιορτάζουν τη διεθνή τους αναγνώριση ως κεντρικοί φορείς πολιτισμού και ιδιαιτέρα ως φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών, με σκοπό... την ανάπτυξη της μόρφωσης και της αμοιβαίας κατανόησης, τη συνεργασία και την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς.

Ολοήμερες εκδηλώσεις και διάφορες δράσεις στα Μουσεία, με ελεύθερη είσοδο, με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα και Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων, οι οποίες φέτος συμπίπτουν.

Ξεναγήσεις στις μόνιμες συλλογές του οργανώνει σήμερα και αύριο το Βυζαντινό Μουσείο στο πλαίσιο της σημερινής Διεθνούς Ημέρας και Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων. Ώρες ξεναγήσεων- σήμερα 6 με 7.30 το απόγευμα και αύριο 10 με 12 το μεσημέρι. Στην Μαρία Τσαλαβούτα μίλησε η πρόεδρος του Μουσείου, Αναστασία Λαζαρίδου.

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους οργανώνονται από τις 6 το απόγευμα στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας, 3ης Σεπτεμβρίου 146 στο πλαίσιο της σημερινής Διεθνούς Ημέρας και Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση