GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι έγινε με τον Παπανδρέου στις Σπέτσες...

"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν στον Γιώργο Παπανδρέου στις Σπέτσες όπου επέλεξε να γιορτάσει το Πάσχα. Η πληροφορία ότι βρίσκεται σ...

"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν στον Γιώργο Παπανδρέου στις Σπέτσες όπου επέλεξε να γιορτάσει το Πάσχα.
Η πληροφορία ότι βρίσκεται στο νησί συζητιόταν έντονα στην Ντάπια, από νωρίς το μεσημέρι. Κάποιοι ρώταγαν αν θα εμφανιστεί ο Γιώργος Παπανδρέου και κάποιοι άλλοι απαντούσαν "σιγά μην το τολμήσει. Φοβάται τη …γιούχα".
Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε τελικά, φανερά αδυνατισμένος και κουρασμένος, γύρω στις 21.00 το βράδυ στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στην περιοχή της Κουνουπίτσας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντα. Μόλις έγινε αντιληπτός υπήρξε μία παγωμάρα στους πιστούς που ήταν συγκεντρωμένοι στον προαύλιο χώρο.
Ο Γιώργος Παπανδρέου κρατώντας το κερί του κάθισε για λίγο έξω από την εκκλησία ακούγοντας με κατάνυξη τη θεία λειτουργία και στη συνέχεια πέρασε στο εσωτερικό της για να προσκυνήσει τον Επιτάφιο.
Κάποιοι φώναξαν "Καλά δεν ντρέπονται. Έχουν τα μούτρα και κάνουν δημόσιες εμφανίσεις;", όμως οι παρευρισκόμενοι τους έκαναν παρατήρηση επικαλούμενοι τις άγιες τούτες ημέρες και δεν υπήρξε καμία συνέχεια στο περιστατικό.

6 σχόλια

  1. ελληνικος καθοσπρεπισμος....κοτεεεεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΡΕΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι νοσταλγοί της πασοκορεμούλας δεν τον αποθέωσαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παίζει θύμα,είναι μεγάλος καραγκιόζης.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση