GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι έξι όροι που αν εφαρμοζόταν θα είχαν προλάβει το τραγικό συμβάν του Ρώσου μαθητή...

Επίσκεψη του βουλευτή Γιάννη Μιχελογιαννάκη στον Εισαγγελέα Ηρακλείου και έγγραφη κατάθεση των κάτωθι αιτημάτων του, προς διερεύνηση...


Επίσκεψη του βουλευτή Γιάννη Μιχελογιαννάκη στον Εισαγγελέα Ηρακλείου και έγγραφη κατάθεση των κάτωθι αιτημάτων του, προς διερεύνηση. Οι έξι όροι που αν εφαρμοζόταν θα είχαν προλάβει το τραγικό συμβάν του Ρώσου μαθητή.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης σήμερα 17 Μαΐου 2013 επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα Ηρακλείου, λόγω του περιστατικού που απείλησε τη ζωή του Ρώσου πολίτη και θέλησε να ενη-μερωθεί για τα κάτωθι:
1. Aν εφαρμόζεται ο Ν. 1454 άρθρο 18, περί επαγγελματικής ταυτότητας.
2. Aν εφαρμόζεται ο N. 1077, που λέει ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν βιβλιάριο υγείας που προϋποθέτει ποινικό μητρώο.
3. Aν εφαρμόζεται η υπουργική απόφαση, ότι οι ξένοι σπουδαστές δεν πρέπει να ξεπερνούν το 17% του τακτικού προσωπικού.
4. Aν υπάρχει άδεια παραμονής.
5. Aν υπάρχει άδεια απασχόλησης.
6. Aν υπάρχει παραχώρηση έγκρισης στον εργοδότη για την εργοδότηση του συγκεκριμένου.
Ο βουλευτής θεωρεί ότι αν εφαρμόζονταν σωστά και τα 6 παραπάνω θα είχε καταπατηθεί η μαύρη και η αδήλωτη εργασία στη χώρα μας.
«Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να υπάρχουν τα φαινόμενα του περιστασιακού μαθητευόμενου, το δουλεμπόριο εργασίας, οι δήθεν εξωτερικοί συνεργάτες και να διασφαλισθεί η ζωή και η αξιοπρέπεια του κάθε εργαζόμενου.» Τόνισε χαρακτηριστικά ό βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση