GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μενεγάκη χωρίς ...μακιγιάζ

Συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter η Ελένη Μενεγάκη από τις διακοπές της στα Άχλα της Άνδρου. Αυτή τη φορά, δε δίστασε να φωτο...

Συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter η Ελένη Μενεγάκη από τις διακοπές της στα Άχλα της Άνδρου. Αυτή τη φορά, δε δίστασε να φωτογραφήσει τα μάτια της από πολύ κοντά χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποκαλύπτοντας την επιδερμίδα της.
Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και η παρουσιάστρια είχε σημάδια στο πρόσωπο και κοκκινίλες. "Πόσο μου αρέσει που κοιμάμαι και ξυπνάω χωρίς να βάφομαι!εδώ μόλις ξύπνησα!" έγραψε στην μια φωτογραφία ενώ στην άλλη παρακίνησε τους followers της να βγουν βόλτα στον ήλιο: "Καλημερααααααα! Ξυπνήστε καλέ! Υπέροχη μέρα η σημερινή. Βγείτε βόλτα, μαζέψτε ήλιο και οξυγόνο!"
Δεν είναι παράξενο άλλωστε που πολλές κυρίες της showbiz φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ στο Twitter αφού καθημερινά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι μακιγιαρισμένες γεγονός που επιβαρύνει πολύ το δέρμα.
Μια μέρα πριν, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε αρκετές φωτογραφίες με φόντο το Αιγαίο και σημεία από την ξενοδοχειακή μονάδα του συντρόφου της, Μάκη Παντζόπουλου.
Ο επιχειρηματίας πριν από λίγες μέρες έστειλε επιστολή στα περιοδικά ζητώντας από τους φωτογράφους να μη φωτογραφίζουν το ξενοδοχειακό συγκρότημα καθώς ενοχλούνται πελάτες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση