GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Σκουρλέτη σε Λαφαζάνη και ΝΔ

Απάντηση στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά και στη ΝΔ, δίνει η Κουμουνδούρου, όσον αφορά το θέμα του ΑΚΕΛ και της πρότασης για έξοδο από...


Απάντηση στον Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά και στη ΝΔ, δίνει η Κουμουνδούρου, όσον αφορά το θέμα του ΑΚΕΛ και της πρότασης για έξοδο από το ευρώ.
Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, επιμένει σε «λύση εντός της ευρωζώνης, χωρίς μνημόνια και τρόικα, σε μία Ευρώπη δημοκρατίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής».
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει αλληλέγγυος στους αγώνες του κυπριακού λαού και του ΑΚΕΛ ενάντια στις πολιτικές λιτότητας και μνημονίων, καθώς θεωρεί ότι εξαθλιώνουν τους λαούς και αποδομούν την Ευρώπη.
«Κατανοώντας τις διαφορές ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά και τα κοινά προβλήματα του ελληνικού και του κυπριακού λαού, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το διάλογο που αναπτύσσεται εντός του ΑΚΕΛ για τα ζητήματα της ευρωζώνης», σημειώνει ο κ.Σκουρλέτης, που σπεύδει όμως να απαντήσει στην Αριστερή Πλατφόρμα στο εσωτερικό του κόμματος και τη θέση που πήρε υπέρ της πρότασης του ΑΚΕΛ για έξοδο από την ευρωζώνη δια της ιστοσελίδας iskra.gr.
«Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οι κοινοί αγώνες των ευρωπαϊκών λαών, η συμμαχία των χωρών του Νότου, αποτελούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη και τη διεκδίκηση μιας κοινωνικά δίκαιης εξόδου από την κρίση, εντός της ευρωζώνης, χωρίς μνημόνια και τρόικα, σε μια Ευρώπη δημοκρατίας, αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.
dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση