GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το facebook τις ένωσε! Κόρη συνάντησε την βιολογική της μητέρα μετά από 37 χρόνια!

Όταν η 16χρονη Νταϊάν Γκλάντγουιν Τζιλ έδινε τη νεογέννητη κόρη της για υιοθεσία, πίστευε ότι δεν θα είχε το δικαίωμα να την...ξαναδεί....

Όταν η 16χρονη Νταϊάν Γκλάντγουιν Τζιλ έδινε τη νεογέννητη κόρη της για υιοθεσία, πίστευε ότι δεν θα είχε το δικαίωμα να την...ξαναδεί.
Της ήταν αδύνατον φυσικά να υπολογίσει την παρουσία και τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας!

Πριν από 37 χρόνια το facebook δεν υπήρχε ούτε καν σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κι όμως, ήταν αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έφερε κοντά την Ντόνα Σιρ με την βιολογική της μητέρα.

Η τελευταία αναζητούσε για χρόνια στα αρχεία υιοθεσιών τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο. Το μόνο στοιχείο που είχε ήταν πως το πιστοποιητικό γέννησής της την ανέφερε ως «μωρό Γκλάντγουιν». Τότε αποφάσισε να κάνει μία προσπάθεια στο facebook. Βρήκε μία γυναίκα με το επίθετο της μητέρας της και της έστειλε αίτημα φιλίας. Μόνο που έπρεπε να περάσει ένας χρόνος μέχρι να αποφασίσει να το αποδεχθεί η Νταϊάν Γκλάντγουιν Τζιλ, περισσότερο από περιέργεια για αυτή την άγνωστη γυναίκα που επέμενε τόσο πολύ.

Όταν την ρώτησε «ποια είσαι και γιατί με ενοχλείς» η απάντηση την άφησε άφωνη. «Πρώην μωρό Γκλάντγουιν», ήταν το μήνυμα της Ντόνα Σιρ. «Δεν το πίστευα», λέει η μητέρα, που διατηρούσε πάντα την ελπίδα ότι θα ξανάβλεπε την κόρη της. Για αυτό κάθε φορά που άλλαζε διεύθυνση ενημέρωνε μία ιστοσελίδα για υιοθεσίες, σε περίπτωση που την αναζητούσαν.

Έπειτα από ανταλλαγή μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν από κοντά. «Ήταν σαν να έκλεισε ένας κύκλος. Τώρα νιώθω ολοκληρωμένη», είπε η μητέρα.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση