GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμένα αντικείμενα από τον τυφώνα της Οκλαχόμα επιστρέφουν στους ιδιοκτήτες τους μέσω Facebook

Ο τυφώνας που σάρωσε την Οκλαχόμα, σκόρπισε μαζί με τις περιουσίες των κατοίκων και αρκετά προσωπικά τους είδη, μερικά από τα οποία...

Ο τυφώνας που σάρωσε την Οκλαχόμα, σκόρπισε μαζί με τις περιουσίες των κατοίκων και αρκετά προσωπικά τους είδη, μερικά από τα οποία ήταν μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Πλέον τα αντικείμενα αυτά επιστρέφουν στους ιδιοκτήτες τους χάρη στο Facebook.
 Ενα πρωτότυπο group στο facebook έχει εικόνες και φωτογραφίες με όλα τα αντικείμενα που βρέθηκαν μετά το πέρασμα του τυφώνα έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες τους να μπορούν να τα αναζητήσουν. Η ιδέα πίσω από το group ανήκει στην Λέσλι Χάγκελμπεργκ, η οποία καθώς γυρνούσε στο σπίτι, βρήκε στο γραμματοκιβώτιό της μια άγνωστη φωτογραφία και συνειδητοποίησε ότι ο τυφώνας που χτύπησε 90 χιλιόμετρα μακριά,γέμισε την περιοχή της με χαμένα αντικείμενα.
Μέσα σε λίγες μόλις μέρες το γκρουπ στο facebook απογειώθηκε και από την πρώτη κιόλας μέρα τα μέλη άγγιξαν τα 7000 δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες με τα αντικείμενα που βρήκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση