GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mισέλ σε Μπαράκ Ομπάμα: Ελεος πια, κατέβασε τα πόδια σου από το τραπέζι [εικόνες]...

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι κατά βάσει ένας κοινός θνητός και έχει κακές συνήθειες, όπως όλοι μας, τις οποίες μάλιστα, δεν μπόρεσε να αποβ...

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι κατά βάσει ένας κοινός θνητός και έχει κακές συνήθειες, όπως όλοι μας, τις οποίες μάλιστα, δεν μπόρεσε να αποβάλει ακόμη και όταν έγινε πρόεδρος της Αμερικής. Μια από αυτές, που μάλλον δεν τον πολυενδιαφέρει να την κρύψει, είναι το ότι… βάζει τα πόδια του πάνω σε όποιο τραπέζι ή τραπεζάκι βρεθεί μπροστά του.
 Το φως της δημοσιότητας έχουν δει άπειρες φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Μπαράκ Ομπάμα με τα πόδια τεντωμένα και απλωμένα σε τραπέζια, τραπεζάκια και γραφεία. Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει τον Πλανητάρχη με τα πόδια απλωμένα ακόμη και στο γραφείο του στο Οβάλ δωμάτιο του Λευκού Οίκου, ένα γραφείο το οποίο είχε δωρίσει το 1880 η βασίλισσα Βικτώρια στον τότε πρόεδρο. Οπως αναφέρει η Daily Mail, ειδικοί, που ξέρουν να μεταφράζουν τη γλώσσα του σώματος υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος Ομπάμα απλώνει τα πόδια ή βάζει τα χέρια του στο κεφάλι όταν είναι ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και όταν καλείται να διαχειριστεί κρίσεις, όπως αυτή πρόσφατα με το μακελειό στο σχολείο του Νιουτάουν.
Πάντως η συνήθεια είναι κοινή για το σύνολο, σχεδόν, του ανδρικού πληθυσμού στον πλανήτη και προκαλεί τον εκνευρισμό των γυναικών. Μπορεί, λοιπόν, εύκολα, να φανταστεί κανείς την κατάσταση και τα νεύρα της Μισέλ Ομπάμα με την κακιά συνήθεια του συζύγου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση