GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Spiegel: Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στον τελικό του Champions League

Στόχο τρομοκρατικού χτυπήματος ενδέχεται να αποτελέσουν οι διοργανώσεις που θα γίνουν σήμερα στην Γερμανία ώστε οι λάτρεις του ποδοσφαίρο...

Στόχο τρομοκρατικού χτυπήματος ενδέχεται να αποτελέσουν οι διοργανώσεις που θα γίνουν σήμερα στην Γερμανία ώστε οι λάτρεις του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Champions League, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.
Κατά το δημοσίευμα, η Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος (ΒΚΑ), έχει ενδείξεις ότι ένοπλοι ισλάμστές σχεδιάζουν να επιτεθούν σε δημόσιους χώρους όπου συγκεντρώνονται οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα του τελικού του Champions League ανάμεσα στις δύο γερμανικές ομάδες, την Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Ο επικεφαλής της ΒΚΑ, Γιέργκ Ζίρκε, ενημέρωσε το γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών για τα τρομοκρατικά σχέδια, σε χθεσινή σύσκεψη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση