GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Spiegel για Μανιτάκη: Ένας ηλικιωμένος κύριος γίνεται ο μπαμπούλας του έθνους

Με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Mανιτάκη ασχολείται το γερμανικό περιοδικό Spiegel, το οποίο σε δημοσίευμα του αναφέρει π...

Με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Mανιτάκη ασχολείται το γερμανικό περιοδικό Spiegel, το οποίο σε δημοσίευμα του αναφέρει πως «ένας ηλικιωμένος κύριος πρέπει να ψαλιδίσει τον γκροτέσκο διογκωμένο κρατικό μηχανισμό και γίνεται ο μπαμπούλας του έθνους».
O κ. Μανιτάκης αναφέρει από την πλευρά του στο περιοδικό «Θέλω να δώσω πάλι στη χώρα μου τιμή και αξιοπρέπεια, θέλω τα εγγόνια μου να μπορούν και πάλι να πουν ότι υπάρχουν γι' αυτά όνειρα και αξίες».
Στο άρθρο με τίτλο «Όλη η ισχύς στους πιστωτές» ο συντάκτης σημειώνει ότι μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεφορτωθεί αρκετές χιλιάδες υπαλλήλους, όπως για παράδειγμα δασκάλους σε μικρά νησιά, όπως την Αστυπάλαια και το Καστελόριζο, όπου ήδη υπάρχουν 15 εκπαιδευτικοί για 18 μαθητές.
Σε άλλο σημείο του άρθρου σημειώνεται, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ότι ο κ. Μανιτάκης επαινεί τους Γάλλους ειδικούς της Task-Force, που στέκονται στο πλευρό του στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης της δημόσιας διοίκησης και ότι δεν λέει κακές κουβέντες για τους Γερμανούς, κάτι που, όπως σημειώνεται, είναι σπάνιο αυτό τον καιρό στην Αθήνα.
Ωστόσο, ο υπουργός κάνει λόγο για «τρομερές εμπειρίες κατά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τις οποίες θα θυμάμαι για πάντα κατά τη διάρκεια της ζωής μου» και διευκρινίζει ότι «χρειάστηκε να μάθω να κατανοώ ότι πρέπει να διαπραγματεύομαι ως εκπρόσωπος μιας χρεωκοπημένης χώρας και να κάθομαι έναντι των πιστωτών, η οποίοι έχουν όλη την ισχύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση