GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Tον έβαζα να βιάζει τη μάνα του για να τον κάνω άντρα

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας...

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας...
με δύο γονείς ηλικίας 40 ετών να κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους.

Σε βάρος των δύο έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ' εξακολούθηση και της αιμομιξίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας είπε ενώπιον του εισαγγελέα ότι ήθελε «να κάνει άντρα» τον γιο του και γι' αυτό τον «έβαζα να βιάζει τη μάνα του».
Η μητέρα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι φοβόταν τις αντιδράσεις του συζύγου της και γι' αυτό συναινούσε στις πράξεις στις οποίες την υποχρέωνε. Από την πλευρά του ο 40χρονος πατέρας υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.
Οι δύο γονείς πήραν προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθούν.
Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι δύο κόρες, ηλικίας 17 και 16 ετών κατήγγειλαν στο Χαμόγελο του Παιδιού το περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα είχε διακορεύσει, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, σύμφωνα με το PatrasTimes ενώ όπως έχει καταγγελθεί, προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως, φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο.
Το εξίσου ανατριχιαστικό είναι πως ο 15χρονος γιος είχε σεξουαλικές επαφές με την ίδια του τη μητέρα καθ' υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το δεχόταν, μη μπορώντας, όπως φέρεται να υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.
Σύμφωνα με το PatrasTimes, ο 40χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.
Οι ίδιοι οι γονείς φέρονται να έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια...
Οι γείτονες και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια ανέφεραν πως έξω από το σπίτι τους είχαν ψηλά λουλούδια και δέντρα και έτσι κανείς δεν μπορούσε να δει τι γινόταν μέσα από αυτά και πραγματικά δε μπορούσαν να φανταστούν την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία φέρεται να ζούσε αυτή η οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση