GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To γύρο του κόσμου κάνει το "Heil Hitler"

Από την Αμερική ως τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία, η φράση αυτή ταξίδεψε, φέρνοντας για μία ακόμα φορά στην πρώτη γραμμή την Ελλάδα. Π...

Από την Αμερική ως τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία, η φράση αυτή ταξίδεψε, φέρνοντας για μία ακόμα φορά στην πρώτη γραμμή την Ελλάδα.
Παρότι δεν είναι ξεκάθαρο ποιος φώναξε τον ναζιστικό χαιρετισμό, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να κατηγορούν εκείνους του ΣΥΡΙΖΑ και αντιστρόφως, ο διεθνής Τύπος περιορίζεται στο ότι η φράση αυτή ακούστηκε στο εσωτερικού του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η αμερικανική ιστοσελίδα globalpost.com κάνει λόγο για την αποβολή του βουλευτή της ΧΑ, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, «αφού μίλησε περιπαικτικά για τον επικεφαλής του αριστερού κόμματος της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που έφευγε από την αίθουσα ο Ηλιόπουλος, αποκάλεσε τους συναδέλφους του βουλευτές “γίδια” και “ξεφτιλισμένοι” και μέσα στην αναστάτωση κάποιος φώναξε “ HeilHitler ” τρεις φορές».
Το αμερικανικό δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται και στις δηλώσεις του βουλευτή της ΧΑ, Χρήστου Παππά, σχετικά με τον Χίτλερ, τον οποίο θεωρεί «οραματιστή της ενωμένης Ευρώπης».
Τονίζει δε, πως οι υποστηρικτές του κόμματος εμπλέκονται σε βίαια επεισόδια εναντίον μεταναστών, πως η παράταξη είναι γνωστή για τον αντισημιτικό και ξενοφοβικό χαρακτήρα της, ενώ δεν παραλείπε να αναφερθεί στην πρόσφατη επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, από τον βουλευτή της ΧΑ, Γιώργο Γερμενή.

1 σχόλιο

  1. Καληνύχτα ΣΥ.ΡΙΖ.Α καληνύχτα ...
    Με φρουράρχους και της ΜΑΛΑΚΙΕΣ του ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ με του ΠΑΝΤΖΑ {ΤΟ ΧΑΪ ΧΙΤΛΕΡ} η δημοκρατία δε επιβάλετε...

    εύγε σας, ανοίξετε και την Μακρόνησο..

    κάλο καταβόδιο ...... παπάρες...

    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. χωρίς να τρέφω καμία μα καμιά συμπάθεια στα χρυσά αυγά ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ θρέψατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση