GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Kομμουνιστικό Κόμμα Συρίας στο πλευρό του Άσαντ...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ SYRIAN COMMUNIST PARTY - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ Κεντρική Επιτροπή του Κ...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

SYRIAN COMMUNIST PARTY - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Συρίας
Η ισραηλινή επιθετικότητα δεν θα επηρεάσει την Εθνική Σταθερή Βούληση!
Τη νύχτα της 4 - 5 Μάη 2013, περιοχές της υπαίθρου της Δαμασκού, της Συριακής πρωτεύουσας, έγιναν στόχος του σιωνιστή εχθρού, αλλά προφανώς ο κύριος στόχος ήταν να...
στηρίξει τους εχθρούς της πατρίδας μας, οι οποίοι υποχωρούν μπροστά στον θαρραλέο Συριακό Αραβικό Στρατό και να αυξήσουν το ηθικό των συμμοριών.
Η εγκληματική επίθεση του σιωνιστικού εχθρού είναι άλλη μια ένδειξη για τη σαφή αλήθεια πως όλα τα είδη των ενόπλων συμμοριών είναι τα κοπάδια θηρίων που εκτελούν τη βούληση των παγκόσμιων συμμοριτών, των ιμπεριαλιστών, των σιωνιστών και των βρόμικων νταβατζήδων τους, συμπεριλαμβανομένων των βασιλείων και των εμιράτων του Κόλπου και της Τουρκίας, του εκπρόσωπου του ΝΑΤΟ.
Η πείρα του παρελθόντος αποδεικνύει ότι ο Συριακός Λαός έχει βαθιές πατριωτικές ρίζες και ενώνεται μπροστά στην εξωτερική ιμπεριαλιστική επιθετικότητα.
Κανένας συμβιβασμός με τους ιμπεριαλιστές και τους πράκτορές τους!
Κανένας διάλογος με τους εχθρούς της πατρίδας που εκτελούν αποφάσεις των ιμπεριαλιστών!
Στη μεγάλη Εθνική μάχη, επιβεβαιώνουμε ότι οι άνθρωποι μας θα είναι σταθεροί, ανεξάρτητα από τις οδυνηρές και μεγάλες απώλειες. Σταθεροί όπως και οι άνθρωποι του Βιετνάμ, οι άνθρωποι του Ιράκ και της Λιβανέζικης Εθνική Αντίστασης. Των λαών που πολέμησαν ενάντια στην τεράστια ιμπεριαλιστική και λεγόμενη ανίκητη πολεμική μηχανή, αλλά που νικήθηκε από την Αντίσταση των Λαών.
Η νίκη θα είναι των λαών που επιβεβαιώνουν με τη θέληση τους ότι: Είναι καλύτερα να πεθάνεις όρθιος από το να ζεις γονατιστός! Κι ο Συριακός Λαός είναι ένα από αυτούς!
Λέμε λοιπόν ότι με τους ελεύθερους ανθρώπους στην πατρίδα και ολόκληρο τον κόσμο: Μαζί θα Νικήσουμε! Η Συρία δεν θα γονατίσει!
Δαμασκός, 5 Μάη 2013
Για την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Συρίας
Ο Γενικός Γραμματέας
Ammar Bagdache

- Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση