GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ στη Unibet TV!

Όλοι οι φίλοι της Unibet μπορούν να δουν εντελώς δωρεάν, το ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους, χωρίς...


Όλοι οι φίλοι της Unibet μπορούν να δουν εντελώς δωρεάν, το ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους, χωρίς καμία συνδρομή!
Μπορούσια και Μπάγερν θα βρεθούν αντιμέτωπες αυτό το Σάββατο στις 19:30, σε ένα ματς που σίγουρα θα συναρπάσει όλους τους φιλάθλους, αφού οι 2 ομάδες έχουν παίξει κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη για φέτος, ενώ στα 31 παιχνίδια που έχουν δώσει οι 2 ομάδες για το πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί κατά μέσο όρο 3.5 γκολ (2.60 απόδοση δίνει το Over 3.5 στη Unibet).
Η Μπάγερν θα ταξιδέψει στο Βεστφάλεν έχοντας ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά από τη Ντρόρτμουντ, όμως οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να κάνουν οδυνηρή την διαδικασία παραλαβής–παράδοσης του τίτλου, με μια νίκη μπροστά στους 80,000 οπαδούς τους (2.80 πληρώνει η νίκη της Ντόρτμουντ).
Δες το εντυπωσιακό ντέρμπι εντελώς δωρεάν στη Unibet TV!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση