GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε VIDEO από το συνέδριο νεοναζιστών και μελών της ΚΚΚ στις ΗΠΑ!

Αντιαισθητικές εικόνες από τις προετοιμασίες νεοναζιστών και μελών της Κου-Κλουξ-Κλαν σε δωμάτια ξενοδοχείων και δημόσια γκαράζ εν όψει σ...

Αντιαισθητικές εικόνες από τις προετοιμασίες νεοναζιστών και μελών της Κου-Κλουξ-Κλαν σε δωμάτια ξενοδοχείων και δημόσια γκαράζ εν όψει συναφούς συνεδρίου στην Ατλάντα των ΗΠΑ είδαν το φως της δημοσιότητας από την Daily Mail, χάρη στο φωτογράφο Τζόνι Μιλάνο, στον οποίο δόθηκε για πρώτη φορά άδεια πρόσβασης στα ενδότερα των θιασωτών του μίσους.
Ο λόγος για το Συνέδριο του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος στην Ατλάντα της Τζόρτζια, το οποίο κατέληξε σε σύρραξη, καθώς 100 περίπου μέλη αντιφασιστικής οργάνωσης προσπάθησαν να διαλύσουν τη συνάθροιση επιφέροντας υλικές καταστροφές σε μεγάλο αριθμό οχημάτων που ανήκαν στο αντίπαλο στρατόπεδο.
Ο φωτογράφος Τζόνι Μιλάνο πήρε την άδεια να αποτυπώσει τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο του συνεδρίου έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση