GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σάλο" έχει προκαλέσει το VIDEO που δείχνει τον πάπα Φραγκίσκο να κάνει εξορκισμό

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα video, το οποίο δείχνει τον Πάπα Φραγκίσκο, να πραγματοποιεί εξορκισμό. «Ένα βίντεο που θα συζητηθεί»: Έτσι ...

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα video, το οποίο δείχνει τον Πάπα Φραγκίσκο, να πραγματοποιεί εξορκισμό.
«Ένα βίντεο που θα συζητηθεί»: Έτσι παρουσιάζει ιταλικό κανάλι πλάνα με τον Ποντίφικα μαζί με πιστούς την Κυριακή της Πεντηκοστής, κάνοντας λόγο για εξορκισμό. Εκπρόσωπος του Βατικανού αρνήθηκε πως επρόκειτο για εξορκισμό, αλλά για «απλή» προσευχή.
Πρόκειται για βίντεο που γυρίστηκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου την Κυριακή (Πεντηκοστή για τους Καθολικούς) και πλάνα από το οποίο μετέδωσε το tv2000.
Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, ο Ποντίφικας πλησιάζει πιστούς που περιμένουν την ευλογία του και ξεκινά από έναν νεαρό που βρίσκεται σε αμαξίδιο. Βάζει και τα δύο του χέρια στο κεφάλι του και φαίνεται συγκεντρωμένος.
Έπειτα κάνει το ίδιο σε κορίτσι, επίσης σε αμαξίδιο, που βρίσκεται δίπλα από το νεαρό. Το κανάλι υποστηρίζει ότι ιερείς θεωρούν πως εκείνη την στιγμή ο Πάπας είτε προσεύχεται για «λύτρωση από το Κακό» είτε κάνει «κανονικό εξορκισμό».
Ο εκπρόσωπος του Βατικανούς, Φεντερίκο Λομπάρντι, τόνισε ότι «δεν έγινε κανένας εξορκισμός, αλλά ο Πάπας θέλησε να προσευχηθεί για ανθρώπους που του το ζήτησαν».
Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση