GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIDEO: Αυτός είναι ο άνδρας που πυροβόλησε στην παρέλαση για τη Γιορτή της Μητέρας στη Νέα Ορλεάνη

Μνήμες Βοστώνης ξύπνησε στις ΗΠΑ το νέο αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη κατά τη διάρκεια παρέλασης για την Ημέρα της ...

Μνήμες Βοστώνης ξύπνησε στις ΗΠΑ το νέο αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη κατά τη διάρκεια παρέλασης για την Ημέρα της Μητέρας με ανταλλαγή πυρών που είχαν ως αποτέλεσμα 19 τραυματίες, ανάμεσά τους και δύο παιδιά δέκα ετών.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ψάχνει τουλάχιστον τρία άτομα, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που δείχνει έναν από τους υπόπτους να βγάζει το όπλο και να πυροβολεί μέσα στο πλήθος.
Δέκα άνδρες, επτά γυναίκες και δύο μικρά παιδιά ηλικίας 10 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα, ενώ δύο από τα θύματα υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση με την κατάστασή τους να κρίνεται σοβαρή.
Αγνωστα παραμένουν τα αίτια, ενώ δεν είναι σίγουρο εάν τα θύματα συμετείχαν στην παρέλαση ή απλά παρακολουθούσαν, ωστόσο, το FBI αποδίδει το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών και όχι σε τρομοκρατική επίθεση.
Ο ύποπτος, ένας άνδρας με λευκή μπλούζα και σκούρο παντελόνι, φαίνεται να παρακολουθεί την παρέλαση και ξαφνικά σηκώνει το χέρι του και αρχίζει να πυροβολεί στο πλήθος, ενώ προσφέρεται αμοιβή 10.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση