GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIDEO: Δείτε το ντου της αστυνομίας στο "σπίτι της κολάσεως" στο Κλίβελαντ και την απελευθέρωση της Αμάντα Μπέρι

Μάρτυρες της διάσωσης των νεαρών κοριτσιών που κρατούσε δέσμιες επί μια 10ετία στο σπίτι του στο Κλίβελαντ ο Αριελ Κάστρο, έγιναν δυο γυν...

Μάρτυρες της διάσωσης των νεαρών κοριτσιών που κρατούσε δέσμιες επί μια 10ετία στο σπίτι του στο Κλίβελαντ ο Αριελ Κάστρο, έγιναν δυο γυναίκες που περνούσαν τυχαία από το σημείο.
Η Τζασμίν Μπαλντρίχ και η Ασλεϊ Κόλον έκαναν, βόλτα με το αυτοκίνητό τους στους δρόμους του Κλίβελαντ την περασμένη Δευτέρα όταν είδαν ένα περιπολικό με αναμμένο το φάρο να τις προσπερνά και να σταματά λίγο παρακάτω.
Οταν έφθασαν έξω από το σπίτι του Αριελ Κάστρο όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένες ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έβγαλαν το iPhone τους και άρχισαν να καταγράφουν -εν αγνοία- τους μια από τις ιστορικότερες διασώσεις ομήρων.
Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το CBS φαίνεται καρέ-καρέ η εισβολή της αστυνομικών με τα όπλα ανά χείρας στο «σπίτι του κολάσεως» όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς.
Οι γυναίκες μιλώντας στο τ NewsChannel5 ανέφεραν, επίσης, ότι στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή της μια γυναίκα η οποία υποστήριζε ότι ήταν η Αμάντα Μπέρι. Μάλιστα στην παρακάτω φωτογραφία ισχυρίζονται ότι απεικονίζεται η Αμάντα αγκαλιά με την έξι ετών κόρη της λίγη ώρα μετά την απελευθέρωσή τους.
«Παρακολουθούσαμε τους αστυνομικούς και ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκε μια γυναίκα η οποία έλεγε ''Είμαι η Αμάντα Μπέρι''», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι δυο κοπέλες, αυτόπτες μάρτυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση