GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακοπές στα Westeros για τους φαν του Game of Thrones οργανώνει ταξιδιωτικό πρακτορείο του Σαν Φρανσίσκο...

Αναμένοντας με μελαγχολία το τέλος της 3η σεζον του Game of Thrones, ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο του Σαν Φρανσίσκο κρατάει τους φαν τ...


Αναμένοντας με μελαγχολία το τέλος της 3η σεζον του Game of Thrones, ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο του Σαν Φρανσίσκο κρατάει τους φαν της σειράς σε εγρήγορση, οργανώνοντας διακοπές στο Μπελφαστ και το Ντουμπρόβνικ όπου γίνονται τα γυρίσματα, καθώς και ξενάγηση στα σκηνικά των Γουέστερος.
Συγκεκριμένα, φέτος το καλοκαίρι, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Viator με έδρα το Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, δίνει τη δυνατότητα στους φαν του Game of Thrones να περιπλανηθούν στις τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα της επικής σειράς HBO. Τα δύο «Game of Thrones» tours όπως ονομάζονται έχουν προορισμό το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και το Μπέλφαστ, της Βόρειας Ιρλανδίας.
 Η εντός των τειχών πόλη του Ντουμπρόβνικ φιλοξενεί τα σκηνικά του Κινγκς Λαντινγκ της πρωτεύουσας των Επτά Βασιλείων, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να τα δουν, πολύ πριν φτάσει η Καλίσι.
Η τρίωρη ξενάγηση στο Ντουμπρόβνικ, περιλαμβάνει και περιήγηση στα αρχαία τείχη της πόλης του 11ου αιώνα, καθώς και ξενάγηση στις σκηνές μάχης, όπως τη μάχη του Μπλακγουοτερ. Οσο για το Μπέλφαστ η ξενάγηση διαρκεί 9 ώρες και συμπεριλαμβάνει τις περιοχές γύρω από τη Βόρεια Ιρλανδία, όπως τα σπήλαια που γέννησε η κόκκινη ιέρεια Μελισσάντρε τον δολοφόνο-σκια, και το Ballycastle, που γεννήθηκε ο ευνούχος Lord Barrys.
Η περιήγηση συνεχίζεται στο Dark Hedges, όπου η Αρια Σταρκ μεταμφιέστηκε ως αγόρι και συνεχίζεται στο Lordsport Harbour, την πατρίδα του Θιον Γκρέιτζόι, τα Σιδερένια Νησιά. Παράλληλα η περιήγηση στο Μπέλφαστ περιλαμβάνει και περιοχές που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στη σειρά, αλλά έχουν αναφερθεί, όπως το Giant’s Causeway. Οι περιηγήσεις του πρακτορείου Viator λειτουργούν ανεξάρτητα από την σειρά, ωστόσο οι οδηγοί της ξενάγησης θα είναι απόλυτα καταρτισμένη για τις εξελίξεις της σειράς.
 Το «Game of Thrones Walking Tour» του Ντουμπρόβνικ αναχωρεί καθημερινά στις 10:15 π.μ. από την παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ και το κόστος ξεκινά από 72 δολάρια για ενήλικες και 36 δολάρια για παιδιά. Οσο για την περιήγηση στο Μπελφαστ, αναχωρεί στις 9 π.μ. και το κόστος ξεκινά από 110 δολάρια ανά άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση