GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαινιάστηκαν τα συνδρομητικά κανάλια του YouTube

Πρεμιέρα έκανε το πιλοτικό πρόγραμμα συνδρομητικών καναλιών του YouTube. Όπως ανακοίνωσε το YouTube, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί... ...

Πρεμιέρα έκανε το πιλοτικό πρόγραμμα συνδρομητικών καναλιών του YouTube. Όπως ανακοίνωσε το YouTube, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί... τμήμα μίας γενικότερης προσπάθειας η οποία γίνεται έτσι ώστε οι δημιουργοί να κερδίζουν έσοδα για τη δημιουργικότητά τους.

Εδώ και καιρό, η Google, ιδιοκτήτρια του YouTube, έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να προωθήσει μέσω του δικτύου την προβολή επαγγελματικού οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Με τον τρόπο αυτόν, η Google επιδιώκει να διεκδικήσει μερίδιο της επαγγελματικής αγοράς των βίντεο, όπου μέχρι τώρα δεσπόζουν οι υπηρεσίες Netflix και Hulu.

«Από σήμερα, εγκαινιάζουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα με συνδρομητικές υπηρεσίες, το κόστος των οποίων θα ξεκινά από τα 0,99 δολάρια ανά μήνα» ανακοίνωσε το YouTube.

Συνολικά, περίπου 50 κανάλια από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο συνδρομητικό πρόγραμμα του YouTube.

«Κάθε συνδρομητικό κανάλι θα διατίθεται αρχικά δωρεάν για δοκιμή σε διάστημα 14 ημερών» τονίζεται στην ανακοίνωση του YouTube και προστίθεται: «Αυτή δεν είναι παρά μόνον η αρχή. Οι συνδρομητές θα μπορούν σύντομα να έχουν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες μέσω υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών - ταμπλέτων καθώς και τηλεοράσεων».
dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση