GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τινάζει" τη μπάνκα για Μπέιλ η Ρεάλ- Δίνει 100 εκατ. ευρώ!

Την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου θέλει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, για χάρη του Γκάρεθ Μπέιλ! Ο Ουαλός άσος, που αναδε...

Την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου θέλει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, για χάρη του Γκάρεθ Μπέιλ! Ο Ουαλός άσος, που αναδείχθηκε φέτος ως κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ και δεν αποκλείεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να τον φέρει στην Μαδρίτη. Όπως αναφέρει η "Sunday Times", ο πρόεδρος της "Βασίλισσας" σκέφτεται να δαπανήσει πάνω από 100.000.000€ για να ντύσει στα λευκά τον Γκάρεθ Μπέιλ, παραπάνω δηλαδή απ' όσα έδωσε για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος της Ρεάλ είχε αγοράσει Κριστιάνο Ρονάλντο (96.000.000€) και Κακά (67.000.000€), κάτι που έχει σκοπό να επαναλάβει και φέτος, φέρνοντας στο "Μπερναμπέου" τους Μπέιλ και Σουάρες.
Αν πάντως η "Βασίλισσα" καταφέρει να αποσπάσει το "ναι" του Γκάρεθ Μπέιλ και του Λουίς Σουάρες, τότε η τετράδα μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά θα κοστίζει συνολικά 277.000.000€!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση