GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΡΤ έφερε το μνημόνιο και ευθύνεται 100% για την καταστροφή της πατρίδας μας. ..

Αυτοί δεν ήταν που όλοι μαζί λιβάνιζαν και ασκούσαν τηλεοπτική βία και τρομοκρατία στο Ελληνικό λαό να δεχτεί το μνημόνιο σαν μονόδρ...


Αυτοί δεν ήταν που όλοι μαζί λιβάνιζαν και ασκούσαν τηλεοπτική βία και τρομοκρατία στο Ελληνικό λαό να δεχτεί το μνημόνιο σαν μονόδρομο;
Σήμερα παρακολουθούν εξοργισμένοι όλοι οι Έλληνες τις γελοίες και λαϊκίστικες εκδηλώσεις αλληλλεγύης για το λουκέτο στην ΕΡΤ και τα σουταρίσμα των μεγαλόδημοσιογράφων των δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου της μεταπολίτευσης, που όλα αυτά τα χρόνια φωλιάζαν γλείφοντας πολιτικούς, μέσα στην κρατικοδίαιτη σπάταλη και άκρος ανθελληνική ΕΡΤ. Όλοι αυτοί οι μεγαλόδημοσιογράφοι ήταν λοιπόν είναι οι κύριοι υπαίτιοι της ασύλληπτης και ενορχηστρωμένης καταστροφής της πατρίδας μας, οπου πήραν στο λαιμό τους και εκατοντάδες απλούς εργαζόμενους.
Αυτοί χθές όπως και σήμερα, προσκυναγανε τους διεθνής τοκογλύφους για να υποτάξουν ύπουλα τους Έλληνες πολίτες στο εθνοκτόνο μνημόνιο. Το τέλος του δράματος των διωγμών των εκατοντάδων εργαζόμενων θα το υπογράψουν σε λίγες μέρες τα δημοκρατικά κόμματα της καταστροφής και του μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και φυσικά το δεκανίκι τους, η αριστερή ανθελληνική και αντιλαϊκή ΔΗΜΑΡ, που δεν έχουμε δει μια φορά να υπερασπίζεται έναν Έλληνα εργαζόμενο.
 Στις επόμενες εθνικές εκλογές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ανθελληνική και αντιλαϊκή ΔΗΜΑΡ, εύχομαι ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει και με την λαϊκή δύναμη της, την ψήφος του, να τους πετάξει έξω απο την βουλή, έτσι όπως τους αξίζει.
http://mpimposiason.blogspot.gr

3 σχόλια

  1. καλα ολα σε αυτη τη χωρα ειναι των συριζοπασοκωνδημαροκκεδων? ελεος ρε πουστη μου. παλι στην ερτ μαζευτηκαν παλι ολοι οι βελοιχιωτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εχει να προσφερει ο σαμαρας?
    κωλοτουμπες,κορωνες βλαχοδημαρχου,
    και να την πληρωνουν παντα οι αλλοι.
    εχει το κομπλεξ του ανικανου,
    δεν καταφερε τιποτα στη μαλακισμενη,αχρηστη ζωη του,
    αρα πρεπει να καταστρεψει κοσμο,
    να χαρει,να εκδικηθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε καταθετετε μια πραξη νομ. περιεχομενου για ξαφνικο θανατο του υπουργικου συμβουλιου; η μη πως προτιματε εκλογες;...κι αυτο γινεται. για να προσφερετε κατι στη χωρα φροντιστε να ξεκουμπιστειτε απομειναρια του αβερωφ, εθνοπροδοτες, συγχρονοι τσολακογλου. ειστε ανυπαρκτοι για να τα βαλετε με τον πολιτισμο και τις ευαισθησιες του ελληνα. δεν θα μας παρετε τις ψυχες, τ' αρχιδια μας θα παρετε. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ διεφθαρμενα ρεζιλια της ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση