GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε! Πάνω από 11δις ο πληθυσμός της γης...

Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε οι κάτοικοι της γης, μιας και σύμφωνα με νέα έρευνα, ο πληθυσμός της, αναμένεται να αγγίξει τα 11 δις μέ...


Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε οι κάτοικοι της γης, μιας και σύμφωνα με νέα έρευνα, ο πληθυσμός της, αναμένεται να αγγίξει τα 11 δις μέχρι το τέλος του αιώνα που διανύουμε.
Χαρακτηριστικό είναι πως η τελευταία πρόβλεψη «μιλά» για 800 εκατομμύρια, ποσοστό 8% πιο πάνω σε σύγκριση με προηγούμενη πρόβλεψη των Ενωμένων Εθνών, που έκανε λόγο για 10,1δις ανθρώπους.
Αυτό, οφείλεται στο γεγονός πως η Αφρική αν και η φτωχότερη ήπειρος του κόσμου, έχει βάλει μπρος τις… γέννες, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να γεννά κατά μέσο όρο, 5.2 παιδιά κατά τη διάρκεια της ζωής της!
star.gr

1 σχόλιο

  1. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ DRONE KAI UAV NA ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ( ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΠΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ....ΑΥΤΟΥΣ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση