GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

14χρονος σκότωσε 15χρονο γιατί ήθελε να του κλέψει τη γυναίκα

Βρέθηκαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας 15χρονου στο Βλυχό Μεγάρων, τον περασμένο Δεκέμβριο. Το άγριο έγκλημα έγινε στις 14 Δεκεμ...


Βρέθηκαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας 15χρονου στο Βλυχό Μεγάρων, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Το άγριο έγκλημα έγινε στις 14 Δεκεμβρίου του 2012 μέσα στον καταυλισμό τσιγγάνων και σύμφωνα με την αστυνομία δράστες είναι δύο νέοι ηλικίας 15 και 19 χρόνων.

Ο 15χρονος βρέθηκε κατακρεουργημένος, με τραύματα σε πρόσωπο και σώμα, σε μικρή απόσταση από το σπίτι που είχε πάει για λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος πήγε από τον καταυλισμό των Ρομά στη Μάνδρα, όπου διέμενε, στον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων, με σκοπό να “κλέψει” την επίσης ανήλικη γυναίκα τού 14χρονου, τότε, δράστη, ο οποίος ήταν ήδη πασίγνωστος στην Αστυνομία, για πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών και άλλες ενέργειες.

Οταν ο 14χρονος το κατάλαβε, πήγε μαζί με τον 19χρονο φίλο του στο σπίτι του 15χρονου και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Τότε του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν.

Ο 15χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων ενώ ο 19χρονος συνελήφθη στη Σαλαμίνα.

Οταν ο 15χρονος δράστης ρωτήθηκε γιατί το έκανε απάντησε: "ηταν θέμα τιμής".

Κοντά στο σπίτι του 15χρονου δράστη βρέθηκαν περιτυλιγμένες με σεντόνι και θαμμένες στο χώμα,5 κυνηγετικές καραμπίνες, τις οποίες οι αστυνομικοί έστειλαν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση