GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τα αθλητικά προγράμματα της ΕΡΤ- Αντί για 200.000 ευρώ πουλήθηκε μόλις για 70.000 ο σημερινός τελικός

Ανω των 200.000 ευρώ υπολογιζόταν η εμπορική αξία της τηλεοπτικής μετάδοσης του τρίτου τελικού των πλέϊ οφ του μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακο...

Ανω των 200.000 ευρώ υπολογιζόταν η εμπορική αξία της τηλεοπτικής μετάδοσης του τρίτου τελικού των πλέϊ οφ του μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού αλλά ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε το δικαίωμα από το υπουργείο Οικονομικών με ποσό που εκτιμάται πως δεν υπερέβη τις 70.000 ευρώ. Χωρίς επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο, ή τον τηλεοπτικό σταθμό, ολοκληρώθηκε το «deal», ενώ στα αζήτητα έμεινε ο αγώνας Πανιωνίου-Ρεθύμνου, όπως και το «Diamond League» του Οσλο.
Για τον άλλον αγώνα των πλέϊ οφ του μπάσκετ, μεταξύ Πανιωνίου-Ρεθύμνου, δεν ενδιαφέρθηκε κανένα κανάλι, επομένως πήγε "στράφι", ενώ στα αζήτητα κατέληξε και το Diamond League του στίβου, που θα γίνει την Πέμπτη (13/6), στο Οσλο.
Αγνωστη παραμένει, έως τώρα, η τύχη όλων των επόμενων αγώνων που είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ, ανάμεσά τους και την ποδοσφαιρική διοργάνωση "Confederations Cup", που αρχίζει το Σάββατο, και είχε αγοραστεί μαζί με το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αντί 12 εκατ. ευρώ. Στα διεθνή αθλητικά γεγονόταν εμπλέκεται η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ενωση (E.B.U.), και το υπουργείο Οικονομικών δε διαθέτει ακόμα δίαυλο επικοινωνίας μαζί της, με ορατό τον κίνδυνο να χαθούν πολλά ακόμα χρήματα στο προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση