GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Δεν θα υπάρξει άλλο κούρεμα για την Ελλάδα, σαν αυτό του 2011

Απέρριψε τα σενάρια για ένα ακόμη κούρεμα του ελληνικού χρέους, όπως εκείνο που έγινε το 2011, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφ...


Απέρριψε τα σενάρια για ένα ακόμη κούρεμα του ελληνικού χρέους, όπως εκείνο που έγινε το 2011, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λέγοντας ότι οι κίνδυνοι που σχετίζονται με το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής, είναι «διαχειρίσιμοι».

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου για τον γερμανικό προϋπολογισμό του 2014, ο Σόιμπλε εξεδήλωσε την προσδοκία του για παραμονή της Ελλάδας στο μονοπάτι της προσαρμογής και τόνισε ότι τα σενάρια για περαιτέρω κούρεμα του ελληνικού χρέους είναι αποτέλεσμα «παρεξήγησης» των προθέσεων όσων λαμβάνουν τις πολιτικές αποφάσεις.

«Είπαμε ότι δεν θα κάνουμε και άλλο κούρεμα όπως αυτό» είπε ο Σόιμπλε αναφερόμενος στην απόφαση του 2011 που είχε ως συνέπεια να ζημιωθούν οι ιδιώτες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων.
Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση