GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2nd Food Poems - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου

Το δεύτερο Food Poems του SIKYON COAST HOTEL & RESORT, θα οργανωθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2013, με θέμα «Γεύσεις Πελ...


Το δεύτερο Food Poems του SIKYON COAST HOTEL & RESORT, θα οργανωθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2013, με θέμα «Γεύσεις Πελοποννήσου».
Ποικιλιακά ελαιόλαδα από τους λόφους της Αργολίδας και της Μεσσηνίας, φάβα από το οροπέδιο του Φενεού, παραδοσιακά αλλαντικά από την Κορινθία, ποικιλιακά ξίδια από τη Νεμέα, χειροποίητα ζυμαρικά από το Λουτράκι, μέλι από την ορεινή Κορινθία, και μεθυστικά κρασιά από τη Νεμέα, θα αποτελέσουν τις βάσεις για ένα γευστικό μενού.
Food Poems
Με οδηγό τα επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα δημιουργούμε γαστριμαργικά δρώμενα που συνδυάζουν το καλό φαγητό, την ενημέρωση, τη χαλάρωση, την διασκέδαση, την ευζωία.
Εμπνευσμένοι άνθρωποι της ελληνικής υπαίθρου μαζί με τον chef του SIKYON COAST HOTEL & RESORT, Αντώνη Λαδόπουλο και την ομάδα του θα μας «ταξιδέψουν» μέσα από γεύσεις, μυρωδιές, χρώματα και ακούσματα στις γενέθλιες πατρίδες. Για να συνθέσουμε μέσα από τις αισθήσεις μας, το υπέροχο ελληνικό ψηφιδωτό, τη «χαμένη Ατλαντίδα» εντός μας και εκτός μας.
Λίγα λόγια για το SIKYON COAST HOTEL & RESORT
Το SIKYON COAST HOTEL & RESORT βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο στην Πελοπόννησο.
Πάνω στην ομορφότερη παραλία του Κορινθιακού Κόλπου με τα κατάλευκα βότσαλα, ακριβώς δίπλα στο καταπράσινο πευκοδάσος του Πευκιά, με την ιστορική βίλα του διάσημου ποιητή Άγγελου Σικελιανού να δεσπόζει στον κατάφυτο κήπο του και σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα το SIKYON COAST HOTEL & RESORT αποτελεί το πιο ιδανικό καταφύγιο αποδράσεων.
Το ατμοσφαιρικό σκηνικό συμπληρώνουν:
►τα υψηλής αισθητικής δωμάτια εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και με θέα στη θάλασσα και στο πευκοδάσος
►το εστιατόριο μεσογειακών γεύσεων Palmer’s δίπλα στην παραλία - Το όνομα του εστιατορίου βασίζεται στο όνομα της Εύας Πάλμερ, συζύγου και μούσας του ποιητή Άγγελου Σικελιανού.
►το εστιατόριο Angelo με γεύσεις ιταλικές, στον προαύλιο χώρο της ιστορικής βίλας του ποιητή
►το ατμοσφαιρικό cocktail bar με θέα στον Κορινθιακό
►η πισίνα και το pool bar
►η οργανωμένη παραλία και το beach bar
►το spa που προσφέρει υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας με προϊόντα Apivita
►το πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο μέσα σε μια κομψή αίθουσα με θέα στο πευκοδάσος
Και όλα αυτά σε απόσταση μόλις 120 χλμ. από την Αθήνα.
Για ένα ταξίδι στην απόλαυση και την ευζωία!
SIKYON COAST HOTEL & RESORT
Ξυλόκαστρο
τηλ. 27430 28432 / 27430 23229
fax 27430 25432
www.sikyoncoast.com
info@sikyoncoast.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση