GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σφυρί θέση στο Κρεμλίνο, στο πλευρό του Πούτιν, έναντι 3 εκατ. δολαρίων

Ενα φιλόδοξο «επιχειρηματικό» πλάνο είχε μία Ρωσίδα, η οποία επιχείρησε να πουλήσει έναντι τριών εκατομμυρίων δολαρίων μία θέση στο ...

Ενα φιλόδοξο «επιχειρηματικό» πλάνο είχε μία Ρωσίδα, η οποία επιχείρησε να πουλήσει έναντι τριών εκατομμυρίων δολαρίων μία θέση στο Κρεμλίνο. Το σχέδιό της ναυάγησε όμως όταν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών. Η Περούζ Σαγκινιάν, της οποίας τα καθήκοντα στη δημόσια διοίκηση παραμένουν αδιευκρίνιστα, προέβαλλε τον εαυτό της ως «πρόσωπο εμπιστοσύνης ενός υψηλά ιστάμενου στελέχους της προεδρίας». Με αυτή την ιδιότητα λοιπόν, πρότεινε σε ένα επιχειρηματία μια θέση τμηματάρχη στο Κρεμλίνο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ.
Η Ρωσίδα συνελήφθη ενώ λάμβανε την προκαταβολή ύψους 37.000 ευρώ σε ξενοδοχείο της Μόσχας, την κυριότητα του οποίου διατηρεί το Κρεμλίνο. Με αυτά τα χρήματα, όπως είχε δηλώσει στον ενδιαφερόμενο, θα ξεκινούσε τη διαδικασία προκειμένου ο επιχειρηματίας να διοριστεί σε θέση από την οποία θα είχε πρόσβαση σε κρατικά μυστικά.
Το υπουργείο Εσωτερικών δεν αποκάλυψε αν η Σαγκινιάν κατείχε θέση μέσω της οποίας θα μπορούσε να εκπληρώσει τη δέσμευσή της. Τέτοια κρούσματα δεν σπανίζουν στη Ρωσία, που κατατάχθηκε 133η σε σύνολο 174 χωρών, στη λίστα που κατάρτισε η μη κυβερνητική οργάνωση Διεθνής Διαφάνεια σχετικά με αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση