GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν 30χρονο μουσουλμάνο που σχεδίαζε να δολοφονήσει τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνα]

Εναν 30χρονο Ιρλανδό μουσουλμάνο ο οποίος ομολόγησε ότι μια μέρα μετά τη δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκπι στο Λονδίνο σχεδίαζε να δ...


Εναν 30χρονο Ιρλανδό μουσουλμάνο ο οποίος ομολόγησε ότι μια μέρα μετά τη δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκπι στο Λονδίνο σχεδίαζε να δολοφονήσει τον πρίγκιπα Χάρι έχει στα χέρια της η βρετανική αστυνομία.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ο Αφράμ Ισλάμ ο οποίος είναι Ιρλανδός πολίτης που έχει ασπαστεί το Ισλάμ ομολόγησε ότι σκόπευε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο απαγωγής και δολοφονίας του πρίγκιπα Χάρι μια μέρα μετά την άγρια δολοφονία στο κέντρο του Λονδίνου που συγκλόνισε τον κόσμο.
Η βρετανική αντιτρομοκρατική, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τον έβαλε στο… μάτι καθώς χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή του σπιτιού του για να περιηγείται σε ιστοσελίδες που εξηγούσαν πώς να διοργανώσει κανείς μια απαγωγή, αλλά και πως γίνεται να αγοράσει όπλα μέσω ίντερνετ.

1 σχόλιο

  1. Μένει η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα μέχρι το 2016!
    Έρχεται και νέα φοροκαταιγίδα στα ακίνητα, και το ΔΝΤ ζητά να μη γίνει καμία μείωση φόρων !
    Το χαράτσι στη ΔΕΗ παραμένει, μαζί με τον ΦΑΠ 3 χρόνων που έρχεται μέσα στο καλοκαίρι !

    Σφαγή στις Πανελλαδικές σε πολλά μαθήματα, η πλειοψηφία των μαθητών κάτω από τη βάση σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις! Αυτό δεν ήθελε η κοινή γνώμη, οι γονείς και οι μαθητές ; Να επιστρατευθούν οι καθηγητές και να γίνουν οι Πανελλαδικές και να μπουν οι νέοι στα Πανεπιστήμια ( και στη σειρά για το ταμείο ανεργίας ή για μετανάστευση, όπως το 80% των νέων ) ;

    Πάρτε κι άλλα.Και θα ακολουθήσουν και ακόμα χειρότερα. Μπροστά στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ κατά 2% του Σύριζα ; Φάτε ανεργία, φάτε νέους φόρους, φάτε έκτακτες εισφορές! Γιατί να αλλάξουν, αφού ο κόσμος είναι "ικανοποιημένος" ; Όλοι είναι στους δρόμους, σε Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία, μόνο οι ευνουχισμένοι καρπαζοεισπράκτορες, ραγιάδες Νεοέλληνες τις τρώνε αλύπητα εδώ και 4 χρόνια και δεν βγάζουν μιλιά !

    Και φυσικά η ΝΔ θα λεηλατήσει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκειμένου να βγει πρώτο κόμμα. Και καλά τους κάνει! Φάτε έκτακτη εισφορά μέχρι το 2016, ψηφίστε τους και πληρώστε τους,ενώ το μαύρο χρήμα δισ. ευρώ είναι στις τραπεζικές θυρίδες και σε παραδείσους του εξωτερικού. Άνεργοι και νεόπτωχοι σας αξίζει να είστε σε αυτή τη θέση, αφού δεν αντιδράτε! Αντώνη, Βαγγέλη, Φώτη, πάρτε τους τα όλα, λεφτά, ακίνητα, αυτοκίνητα και αφήστε τους με το σώβρακο. Εξάλλου είστε οι καταλληλότεροι για να τους κάνετε πάμφωτους και ζητιάνους στα συσσίτια ! Και τους αρέσει κιόλας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση