GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της...


Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Η κα Ράπτη με εθελοντές της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» ενημερώνουν καθημερινά για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση χιλιάδες επισκέπτες του 32ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Στο Φεστιβάλ φιλοξενείται η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» μετά από άδεια παραχώρησης του Προέδρου του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος κ. Χαράλαμπου Μπαρμπουνάκη, τον οποίο η κα Ράπτη ευχαριστεί θερμά για την ευαισθησία του.

Έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης διανέμουν εθελοντές της καμπάνιας καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ Βιβλίου από το περίπτερο του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης. Η κα Ράπτη ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Μακεδονίας - Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου για τη φιλοξενία και την έμπρακτη συνδρομή του σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Όλοι οι πολίτες καλούνται να έρθουν στο αγαπημένο Φεστιβάλ Βιβλίου της πόλης, που διαρκεί από τις 7 έως τις 23 Ιουνίου 2013 στην πλατεία Αριστοτέλους (στο Άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου), ώστε να ενημερωθούν για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση