GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στην κηδεία του 37χρονου αστυνομικού που "έσβησε" από τα πυρά των κακοποιών

Το τελευταίο αντίο στον 37χρονο άτυχο αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας χθες τα ξημερώματα από τα π...


Το τελευταίο αντίο στον 37χρονο άτυχο αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας χθες τα ξημερώματα από τα πυρά πάνοπλων κακοποιών στο Δίστομο, είπαν σήμερα με όλες τις τιμές όπως αρμόζει σε έναν "ΗΡΩΑ".

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στο χωριό του, τον Δαφνιά Μακρυνείας και τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης, παρουσία συγγενών, φίλων, πλήθους κόσμου, αλλά και πολλών συναδέλφων τόσο από την Βοιωτία όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο όσο και από την Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί η οποία απαρηγόρητη και σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να πιστέψει το δράμα που έμελλε να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια της, όσο και αδερφός του ο οποίος είναι και αυτός αστυνομικός και υπηρετεί στο Α.Δ Αιτωλίας.

Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 37χρονο, ζητώντας παράλληλα Δικαιοσύνη για τον "ΗΡΩΑ" που όπως φώναζαν χάθηκε άδικα κάνοντας το καθήκον του, εκτεθημένος στους αδίστακτους κακοποιούς.

Μεταξύ άλλων στην τελετή παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του υπ.Δικαιοσύνης κ.Ανδρεουλάκος, ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας και ο επιτελάρχης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστ.Υπαλλήλων κ.Φωτόπουλος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας κ.Μάτσικας, ενώ παρευρέθηκαν και ο Διευθυντής του τμήματος της Βοιωτίας όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο ο άτυχος αστυνομικός, και σύσσωμη η ηγεσία της Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας με τον κ.Πιστιόλη και τον κ.Αποστολόπουλο.

Στο μεταξύ, ζήτημα τιμής είναι για τους αστυνομικούς η ανεύρεση των δραπετών.Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ασύλληπτους Αλβανούς δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων, που εξακολουθούν να βρίσκονται στην περιοχή, σκορπώντας τον τρόμο και τον φόβο στους κατοίκους.




cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση