GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλμυρός Μαγνησίας: Σύλληψη 48χρονου για διακίνηση κάνναβης, όπως και για παράνομη οπλοκατoχή

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, Έλληνας για... κατοχή και διακίνηση κάνναβης, καθώς και γ...


Συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, Έλληνας για...
κατοχή και διακίνηση κάνναβης, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.
Συνελήφθη χθες Παρασκευή 07/06, το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 48χρονος Έλληνας, για κατοχή και διακίνηση κάνναβης, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος, όμως αυτός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης τους και διέφυγε, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μετά από καταδίωξη που ακολούθησε για απόσταση οχτώ χιλιομέτρων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και σε έλεγχο που διενήργησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-πέντε χάρτινες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 22 γραμμαρίων,
-ένα πιστόλι με τη γεμιστήρα του, εντός της οποίας υπήρχαν πέντε φυσίγγια, καθώς και ακόμη
-τέσσερα φυσίγγια εκτός γεμιστήρας.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 435 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και το προαναφερόμενο αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση