GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Θα διαγράψουμε το 50% των στεγαστικών δανείων...

Τη δέσμευση πως όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας «οι υπεύθυνοι για την υπαγωγή στο Μνημόνιο θα πληρώσουν»...

Τη δέσμευση πως όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας «οι υπεύθυνοι για την υπαγωγή στο Μνημόνιο θα πληρώσουν», ανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στην ομιλία του σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο.
Ο κ. Καμμένος υποσχέθηκε πως θα διαγράψει το 50% των στεγαστικών δανείων των πολιτών προς τις τράπεζες γιατί «δεν μπορούν να στηρίζουν την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έναντι αυτού να μην παίρνουν τίποτε», ενώ είπε, ότι η ακύρωση του Μνημονίου στηρίζεται στον «δόλο» που σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε απο την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου προκειμένου να εμπλακεί η χώρα στο Μνημόνιο.
Επίσης αναφερόμενος στο κόμμα του είπε ότι οι βουλευτές δεν πρόκειται να μπουν στη λογική των εσωκομματικών συγκρούσεων και προσωπικών στρατηγικών και "δεν θα γίνουμε ένα από τα άλλα κόμματα γιατί είμαστε κίνημα πολιτών».
Όπως είπε «δεν θα υποχωρήσουμε σε καμία λάσπη, δεν διαλυθήκαμε παρότι υποστήκαμε οικονομικό αποκλεισμό, δεν κιοτέψαμε στους αποστάτες και τις αποστασίες, ούτε στις απειλές κανενός, και προχωράμε τώρα συντεταγμένοι».
Ζήτησε απο τα στελέχη του κόμματος να μην μείνουν στα γραφεία, αλλά να βρεθούν δίπλα στους πολίτες «που τους τσακίζει το μνημόνιο» και να μην αφήσουν ζωτικό χώρο «στους νεοναζί».
Χαρακτήρισε την κοινοβουλευτική του ομάδα «φόβο και τρόμο των συγκυβερνώντων μέσα στη Βουλή» και τόνισε ότι «Οι Έλληνες πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας την διακυβέρνηση του τόπου».
Σύμφωνα με τον κ.Καμμένο "δεν υπάρχουν εχθροί μέσα στη χώρα" και εχθροί "είναι αυτοί που κατέστρωσαν το σχέδιο για να παραδώσουν τη χώρα στο Μνημόνιο, είναι αυτοί που θα προχωρήσουν στο τρίτο Μνημόνιο".
Υποστήριξε ότι οι πολιτικές δεν απέτυχαν λόγω λάθους" και έκανε λόγο για "εγκληματίες που διέπραξαν έγκλημα κατά του λαού".
Απέρριψε τη λογική του λάθους που διακινεί το ΔΝΤ και είπε ότι "διέπραξαν έγκλημα με δόλο και είναι όλοι συνένοχοι. Υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες, δεν θα γλιτώσει κανείς με παραγραφές και νόμους. Με πρώτη την κυβέρνηση του Παπανδρέου που δήλωνε ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη χώρα, και οδηγούσε τη χώρα στο μνημόνιο με δεξιά πατερίτσα το ΛΑΟΣ".

Είπε ακόμη ότι "θα κληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα" που έχασε ο ελληνικός λαός, και υποστήριξε ότι "το εγκλημα συνεχίστηκε με την κυβέρνηση Παπαδήμου που στήριξε και ο Σαμαράς".
Σύμφωνα με τον κ.Καμμένο η κυβέρνηση Παπαδήμου "με το PSI κεφαλαιποίησε το έγκλημα Παπανδρέου, διέγραψαν την περιουσία του λαού για να σώσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Εν γνώση τους κούρεψαν τα ομόλογα απο κοινού όσοι στήριξαν Παπαδήμο".
Υποσχέθηκε ότι θα το κόμμα του θα διαγράψει "ως χρέη επονείδιστα τα χρέη που δημιούργησε το PSI" και πρόσθεσε πως "εάν κάποιος κάνει λάθος αναλαμβάνει και τις συνέπειες".
Υποσχέθηκε ακόμη ότι το κόμμα του θα αντιδράσει στις κατασχέσεις σπιτιών και θα είναι σε κάθε σπίτι που κατάσχεται, δημιουργώντας κοινωνική ασπίδα.
Ξεκαθάρισε στους βουλευτές του ότι «δεν έχουμε διακοπές» και είπε ότι θα ξεκινήσουν οι περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, «να φτάσουμε μέχρι το τελευταίο χωριό».

Αναφερόμενος στο θέμα πιθανών συνεργασιών είπε ότι «δεν θα γίνουμε ποτέ πατερίτσα κανενός» και κάλεσε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου να στηρίξουν το κόμμα του αφού «δεν υπάρχει πια πολιτική καταγωγή».

1 σχόλιο

  1. Πως θα τα διαγράψεις ρε βούρλο;
    Εσύ θα τα πληρώσεις;
    Αυτό δεν είναι λαϊκισμός. Είναι πολιτική αλητεία.
    Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ακόμη αφελείς που σε πιστεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση