GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοπυροβολήθηκε ένα 5χρονο κορίτσι στη Νέα Ορλεάνη

Μοιραία κατάληξη είχε για ένα 5χρονο κορίτσι από τη Νέα Ορλεάνη, στις ΗΠΑ, η περιέργειά της για το περίστροφο της μητέρας της. Σύμφω...


Μοιραία κατάληξη είχε για ένα 5χρονο κορίτσι από τη Νέα Ορλεάνη, στις ΗΠΑ, η περιέργειά της για το περίστροφο της μητέρας της. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 5χρονη αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία της Νέας Ορλεάνης αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε χθες, όταν η μητέρα της 5χρονης της άφησε για λίγο μόνη της στο σπίτι, κλείδωσε την πόρτα και πήγε στα γρήγορα σε ένα κοντινό κατάστημα.

Το κοριτσάκι με κάποιο τρόπο βρήκε το όπλο της μητέρας της και κατά λάθος πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Η 28χρονη μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία για φόνο δεύτερου βαθμού. Σύμφωνα με την αστυνομία, η δική της αμέλεια είχε ως
αποτέλεσμα το τραγικό τέλος της κόρης της.

Επιστρέφοντας στο σπίτι η 28χρονη βρήκε τη μικρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου τραυματισμένη από σφαίρα. Το κοριτσάκι εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

Μέλη της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού είπαν πως το όπλο ανήκει σε κάποιο φίλο και φυλάσσεται σε ράφι ψηλά μέσα στη ντουλάπα.

«Πρέπει να σκέφτεσαι πρώτα, αν έχεις παιδιά στο σπίτι. Όλα μπορούν να συμβούν. Τα παιδιά σκαρφαλώνουν και διάφορα συμβαίνουν», δήλωσε ξαδέλφη της 28χρονης μητέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση