GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ το 64,4% των πολιτών...

Ενάντια στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τάσσονται οι πολίτες, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Παράλληλα, καλούν τους τρεις πολιτικούς αρχ...


Ενάντια στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τάσσονται οι πολίτες, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Παράλληλα, καλούν τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να παραμερίσουν τις διαφορές τους, ενώ χαρακτηρίζουν «λάθος» το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
 Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της «Κάπα Research», που δημοσιεύει η εφημερίδα «Το Βήμα», το 57,1% των ερωτηθέντων απαντά αρνητικά στο ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες, έναντι 40,1% που απαντά θετικά.
Μάλιστα οι πολίτες αποτιμούν αρνητικά το κυβερνητικό έργο (66,1%), όπως αρνητικά κρίνεται και η δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ (73,2%). Αρνητικά κρίνονται από την πλειοψηφία και οι χειρισμοί των κ.κ. Σαμαρά και Τσίπρα, ενώ το 43,6% εκτιμά πως αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα ήταν χειρότερα και το 43,1% δηλώνει πως προτιμά μία συμμαχική κυβέρνηση υπό τον Α. Σαμαρά.
Σε σχέση με την ΕΡΤ, το 64,4% τάσσεται κατά του κλεισίματός της, έναντι του 32,1% που κρίνει θετικά την εξέλιξη αυτή.
Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα και είναι πρώτο κόμμα με 21,4%, και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,1%. Τρίτη δύναμη είναι οι... αναποφάσιστοι με 19,4% και έπονται Χρυσή Αυγή με 9,5%, ΠΑΣΟΚ με 6,1%, ΚΚΕ με 5,1%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,4% και Δημοκρατική Αριστερά με 3,9%.

2 σχόλια

  1. Αρχή της παραπληροφόρησης, για να γίνει πιστευτό ενα ψέμα πρέπει να το αναμίξεις με μια αλήθεια.
    Σιγα ρε μην θέλει ο κόσμος την συγκυβέρνηση στην εξουσία.
    Εκλογές εδώ και τώρα με την πραγματική ατζέντα όχι τα ψέμματα του Ζαππείου, αλλά βέβαια στην χώρα που συγχωρούμε τους ψεύτες και προδότες όλα είναι πιθανά...
    Κάποτε πρέπει να μπεί στο σύνταγμα ενας νόμος που να αναγκάζει σε πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα μια κυβέρνηση που κάνει άλλα από αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά με κριτή τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα έχει εκλεγεί από τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα με προβληματίζει περισσότερο η σιγή των υπολοίπων μέσων ενημέρωσης.
    Πόσο μακριά φτάνουν τα πλοκάμια της ΕΡΤ και ποιά είναι τα οφέλη της σιγής των υπολοίπων ΜΜΕ. Για πόσο μεγάλη κλίκα μιλάμε ότι είναι η ΕΡΤ.
    Μήπως δεν έχουμε καθαρόαιμους δημοσιογράφους στην Ελλάδα και είναι όλοι τους πουλημένοι;
    Λέτε να είναι και το ΕΣΡ μέσα.
    Νομίζω ότι η τέταρτη εξουσία είναι πέραν του δεόντως κλειστή φατρία για αυτό και ο Σαμαράς ξεκίνησε από αυτούς.
    Εάν είναι να γίνουν κάποιες μεταρρυθμίσεις προκειμένου να σωθεί η χώρα, για να δούμε μπορούμε να τις εφαρμόσουμε.
    Μην ξεχνάτε μετά από 5 χρόνια κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας οι πρώτοι απολυμένοι είναι αυτοί της ΕΡΤ στο δημόσιο με το ιδιωτικό τομέα να έχει 2.000.000 εργαζόμενους και 1.000.000 αυτοαπασχολούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση